Facebook Pixel Sportdog.gr | Η ατάκα Μπουτάρη για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός που θα συζητηθεί! Τι είπε για Γκαρσία και δικαστήρια
| 2018-03-07 17:14:00

Η ατάκα Μπουτάρη για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός που θα συζητηθεί! Τι είπε για Γκαρσία και δικαστήρια

Sportdog Team
Η ατάκα Μπουτάρη για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός που θα συζητηθεί! Τι είπε για Γκαρσία και δικαστήρια

Το σχόλιο του δημάρχου Θεσσαλονίκης για το ντέρμπι που δεν ξεκίνησε.

Θέση για την πρωτόδικη απόφαση που αφορά την τιμωρία του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Ολυμπιακό, πήρε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Μεταξύ άλλων στην δήλωση που έκανε, υποστήριξε πως υπήρξε «μία σαφής υπερβολή στη στάση του Ολυμπιακού, η οποία προκάλεσε εύλογο προβληματισμό στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και όχι μόνο».

Χαρακτηριστικά μιλώντας στο thestival.gr ανέφερε: «Πιστεύω ότι οι αγώνες δίνονται και κερδίζονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στις αίθουσες των δικαστηρίων. Σε ό,τι αφορά τη διακοπή του αγώνα της Τούμπας, εκτιμώ ότι υπήρξε μία σαφής υπερβολή στη στάση του Ολυμπιακού, η οποία προκάλεσε εύλογο προβληματισμό στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και όχι μόνο, ο οποίος έχει να κάνει με την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ελπίζω τουλάχιστον ότι το συγκεκριμένο περιστατικό θα αποτελέσει το εφαλτήριο για την εξυγίανση του χώρου, την οποία εξαγγέλλουν όλοι τα τελευταία χρόνια χωρίς όμως να έχουμε δει κανένα αποτέλεσμα, έτσι ώστε ο κόσμος να ανακτήσει την εμπιστοσύνη του στο πρωτάθλημα και να επιστρέψουν οι φίλαθλοι στα γήπεδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags