Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτες δηλώσεις: «Βγήκαν οι… γυναικολογικές εξετάσεις του Γκαρσία; Έχει τύχη ο ΠΑΟΚ αν…»
| 2018-03-07 23:58:00

Απίστευτες δηλώσεις: «Βγήκαν οι… γυναικολογικές εξετάσεις του Γκαρσία; Έχει τύχη ο ΠΑΟΚ αν…»

Sportdog Team
Απίστευτες δηλώσεις: «Βγήκαν οι… γυναικολογικές εξετάσεις του Γκαρσία; Έχει τύχη ο ΠΑΟΚ αν…»

Τοποθέτηση που προκαλεί για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Ο γνωστός δικηγόρος, Μπάμπης Αποστολίδης, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Arena για την έφεση που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ, αν έχει ελπίδες, αλλά και για τον Ιβάν Σαββίδη, ενώ έκανε μία απαράδεκτη επίθεση στον Όσκαρ Γκαρσία!

Αναλυτικά:

Για τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είπε: «Ο Σαββίδης θα πρέπει να θωρακίσει την ομάδα σε όλα τα μέτωπα. Εγώ δεν μπαίνω σε κανένα συναισθηματικό πεδίο, δεν θα μετρήσω το συναίσθημα κανενός επιχειρηματία. Όλοι έχουν ένα σκοπό. Ο Σαββίδης εξ’ αγαθού συνειδητός και εξ’ αγάπης επένδυσε στον ΠΑΟΚ. Αλλά αυτή δεν φτάνει. Έχω πει και έχω κατακριθεί ότι ο Ολυμπιακός, από πλευράς οργανωτικής δομής, είναι ουρανοξύστης και εμείς δεν είμαστε ούτε καν περίπτερο. Έχουν περάσει πλέον έξι χρόνια από την στιγμή που ήρθε ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ. Δεν είναι από τη μια μέρα στην άλλη».

Για το αν έχει τύχη με την έφεση ο ΠΑΟΚ: «Μπορεί να έχει τύχη: αντί να τιμωρηθεί ο θεατρίνος και ο απατεώνας, τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ από ένα ανεμίζον χαρτί ταινίας. Αλλά αυτό είναι πρόβλημα του Σαββίδη: δεν φτάνουν τα μεγάλα λόγια. Ο προπονητής έφαγε την ανεμόεσσα χαρτοταινία και δεν μπόρεσε να συνεχίσει. Δεν ξέρω αν οι γυναικολογικές εξετάσεις βγήκαν καλές!

Αντί αν δώσει όλο το βάρος και να έχει προετοιμαστεί για όλα αυτά που θα συμβούν στον ΠΑΟΚ, γιατί επιχειρούν να πάρουν το πρωτάθλημα από την καλύτερη ομάδα, ο Σαββίδης έχει αφήσει ανοχύρωτη την ομάδα. Δεν φτάνει μόνο να λέμε ότι ο Τσίπρας είναι Πούτιν. Θέλει λιγότερα λόγια και περισσότερες πράξεις.

Εγώ τον στήριξα τον Ιβάν Σαββίδη και ως Πόντιο. Ή θ’ αποφασίσεις, όμως, να έχεις δίπλα σου τεχνοκράτες και έμπειρους συνεργάτες, διώχνοντας τους αυλοκόλακες, ή μείνε με αυτούς που έχεις και θα έχεις αυτά τα αποτελέσματα. Από την άλλη πλευρά, δεν μπορώ να μην του αναγνωρίσω ότι αν δεν ήταν αυτός, ο ΠΑΟΚ θα ήταν στην τρίτη εθνική κατηγορία και θα είχε τα χάλια του Ηρακλή και του Άρη. Δεν ξέρω για ποιο λόγο το έχει κάνει. Θέλετε από αγάπη, θέλετε από οτιδήποτε άλλο, επένδυσε, όμως, και οφείλει να προστατεύσει το προϊόν του.

Ο βασιλιάς απεδείχθη ότι είναι γυμνός και δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Στα της έφεσης τώρα, θα δικάσουν πιο σοβαροί δικαστές και ελπίζω να βγάλουν την αλήθεια. Ο Γκαρθία έπρεπε να μηνυθεί από το πρώτο λεπτό. Ούτε κινήθηκε η διαδικασία για το πώς ο Αρετόπουλος, που έπρεπε ήδη να έχει καταγγελθεί, χωρίς την άδεια του Οργανισμού έδωσε συμπληρωματική έκθεση, ενώ είναι γνωστό από τους κανονικούς ότι δεν δικαιούται να κάνει κάτι τέτοιο.

Εδώ ο μπαρμπα-Σάββας ήρθε με πρόγραμμα στην Τούμπα, οργανωμένος, πήρε το ματς στα χαρτιά και έφυγε. Έχει και έναν γιο στην ΟΥΕΦΑ.

Το ότι δεν μιλάω δεν σημαίνει ότι δεν ξέρω, αλλά προτιμώ για το καλό του ΠΑΟΚ να σωπαίνω».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags