Facebook Pixel Sportdog.gr | Κάνουν Πάσχα στην ΑΕΚ – Κίνηση με νόημα πριν τον ΠΑΟΚ
| 2018-03-08 17:58:00

Κάνουν Πάσχα στην ΑΕΚ – Κίνηση με νόημα πριν τον ΠΑΟΚ

Κον-troll και σουτ
Κάνουν Πάσχα στην ΑΕΚ – Κίνηση με νόημα πριν τον ΠΑΟΚ

Αν δεν είναι αυτό μήνυμα, τότε ποιο είναι.

Την Κυριακή στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ όπως όλα δείχνουν θα κριθεί ο τίτλος. Λίγες ημέρες πριν τη μεγάλη μάχη των Δικεφάλων, το ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι δικαστικές υποθέσεις που αφορούν τις εφέσεις που έκαναν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός προκειμενου να μην τους αφαιρεθούν βαθμοί.

Την ίδια ώρα η Ένωση κρατά στάση πολύ ήρεμη, προκειμένου να μη ρίχνει λάδι στη φωτιά και να δυναμιτίζει το κλίμα. Το κλίμα στην ΑΕΚ είναι πολύ θετικό και άπαντες αισιοδοξούν, ότι το βράδυ της Κυριακής η Ένωση θα κάνει το μεγάλο άλμα για να σιγουρευτεί η κατάκτηση του πρωταθλήματος, 24 χρόνια μετά το τελευταίο κιτρινόμαυρο. Αυτό θα σηματοδοτήσει την ανάσταση του Δικέφαλου, που πέρασε τόσα πριν από μερικά χρόνια και επανήλθε δυνατότερος.

Γι'αυτό και μία ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ την Πέμπτη στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ήταν και στο ανάλογο πνεύμα. Εορταστικό και πασχαλινό, αφού σε μερικές εβδομάδες έρχεται η Ανάσταση του Θεανθρώπου.

Η κιτρινομαυρη ΠΑΕ προώθησε τις λαμπάδες που μπορούν να προμηθευτούν οι Ενωσίτες στις μπουτίκ της ομάδας. Το πιάσατε έτσι; Λαμπάδες, Ανάσταση, ΑΕΚ... Προετοιμάζονται με ωραίο τρόπο, για χαρές, χωρίς να προκαλούν, στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Δείτε το ποστάρισμα:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags