Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξεσηκωμός και από τους ΠΑΟΚτσήδες του εξωτερικού: «Θέλουν την εξόντωση μας...» (ΦΩΤΟ)
| 2018-03-08 22:25:00

Ξεσηκωμός και από τους ΠΑΟΚτσήδες του εξωτερικού: «Θέλουν την εξόντωση μας...» (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ξεσηκωμός και από τους ΠΑΟΚτσήδες του εξωτερικού: «Θέλουν την εξόντωση μας...» (ΦΩΤΟ)

Βγαίνουν και αυτοί στους δρόμους.

Οι Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ευρώπης εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας σχολιάζουν την τιμωρία του ΠΑΟΚ ενώ αναφέρονται και στις κινητοποιήσεις τους.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων τονίζουν πως ζητούν η έφεση να εκδικαστεί δίκαια από την ελληνική Δικαιοσύνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ Π.Α.Ο.Κ. Ευρώπης

Μετά τα κωμικοτραγικά γεγονότα που έλαβαν χώρα στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της χώρας μας, και συγκεκριμένα στον ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα στην λαοφιλέστερη ομάδα τής βορείου Ελλάδος τον ΠΑΟΚ, και την γνωστή ομάδα τού δημοσίου, πού εδρεύει στον Πειραιά έναν αγώνα που δεν άρχισε και τελείωσε ποτέ για λόγους πού όλοι μας είδαμε στην ζωντανή μετάδοση του καναλιού πού μετέδιδε τον αγώνα. Και αφού μία ολόκληρη εβδομάδα παίχτηκε ότι παίχτηκε παρασκηνιακά με αποτέλεσμα το όλο θέατρο να έχει είδη στηθεί είς βάρος της ομάδα τού ΠΑΟΚ, ακολούθησε μετά από μία δίκη παρωδία η ανακοίνωση της ποινής, ή καλύτερα η ανακοίνωση της στην ουσία εξόντωσης της ομάδος τού Δικεφάλου αετού.

Μίας ποινής ή οποία έχει μία και μοναδική λογική να ανακόψει την ξέφρενη πορεία του ΠΑΟΚ στον δρόμο προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ως εδώ, αφού ή δικαιοσύνη δεν μπορεί ή μάλλον δεν θέλει, αναλαμβάνουμε εμείς να την επαναφέρουμε στον ορθό δρόμο.

Αυτή σήμερα είναι μία ειρηνική συγκέντρωση – διαμαρτυρία όλων εμάς πού ο Δικέφαλος Αετός και ο ΠΑΟΚ σημαίνει και πρεσβεύει κάτι περισσότερο από ένα απλό αθλητικό σωματείο.

Μαζευτήκαμε εδώ έξω από το Ελληνικό προξενείο για να δηλώσουμε την απέχθεια μας προς την κατευθυνόμενη Ελληνική Δικαιοσύνη, και να απαιτήσουμε η έφεση πού θα εκδικαστεί σε λίγο να εκδικαστεί από μία Δικαιοσύνη πραγματικά τυφλή και δίκαια. Δεν ζητάμε τίποτα παραπάνω από αυτό που όλος ο Ελληνικός λαός είδε στην τηλεόρασή.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
ΠΑΟΚ FANS EUROPE».

Επίσης, η ανακοίνωση συνοδεύεται από την εξής φωτογραφία:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags