Facebook Pixel Sportdog.gr | «Τρέχουν» οι εξελίξεις με Κάναντι στον Ατρόμητο - Θα υπογράψει νέο συμβόλαιο;
| 2018-03-09 11:17:00

«Τρέχουν» οι εξελίξεις με Κάναντι στον Ατρόμητο - Θα υπογράψει νέο συμβόλαιο;

Sportdog Team
«Τρέχουν» οι εξελίξεις με Κάναντι στον Ατρόμητο - Θα υπογράψει νέο συμβόλαιο;

Tι θα συμβεί με τον Αυστριακό κόουτς;

Σύμφωνα με το atromitistas.gr οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά με το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας τους να βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Μετά τις διαπραγματεύσεις που προηγήθηκαν όλο αυτό το διάστημα ανάμεσα στην διοίκηση του Ατρομήτου και τον Αυστριακό προπονητή, υπάρχει κοινό σημείο επαφής στους περισσότερους τομείς και όλα δείχνουν ότι θα δώσουν τελικά τα χέρια.

Η ομάδα του Περιστερίου προσπαθεί -κόντρα σε όσα λέγονται και ακούγονται, περί φυγής του- να δέσει τον Κάναντι και το κλίμα είναι θετικό προς αυτή την κατεύθυνση. Η παραμονή του στον πάγκο του «αστεριού» αναμφίβολα θα είναι μεγάλη επιτυχία, διότι υπάρχουν αρκετές σειρήνες από το εξωτερικό για χάρη του. Μέχρι όμως να έχει ευτυχή κατάληξη το σίριαλ απομένουν μερικά επεισόδια.

Ουσιαστικές εξελίξεις θα σημειωθούν αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, μετά το ματς με τον Πανιώνιο, όταν και αναμένεται να έρθει για τρίτη φορά στη χώρα μας (για το ίδιο θέμα) ο ατζέντης του Κάναντι. Επομένως, σε λίγες μέρες το θέμα της παραμονής του Κάναντι στον Ατρόμητο θα ξεκαθαρίσει οριστικά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags