Facebook Pixel Sportdog.gr | «Κεραυνοί» Λουτσέσκου κατά πάντων: «Σαν να μας έκλεψαν...» - Έκανε λόγο για... δειλούς!
| 2018-03-09 13:57:00

«Κεραυνοί» Λουτσέσκου κατά πάντων: «Σαν να μας έκλεψαν...» - Έκανε λόγο για... δειλούς!

Sportdog Team
«Κεραυνοί» Λουτσέσκου κατά πάντων: «Σαν να μας έκλεψαν...» - Έκανε λόγο για... δειλούς!

Άστραψε και βρόντηξε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Για το σπουδαίο ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ μίλησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου και όπως ήταν λογικό πέταξε απίστευτες ατάκες για το ματς με τον Ολυμπιακό που δεν έγινε ποτέ.

Ο Ρουμάνος προπονητής εξήγησε ότι νιώθει σαν να τον... έκλεψαν, ενώ έκανε λόγο για "δειλούς που θεωρούν τους εαυτούς τους, ανθρώπους του αθλητιμού".

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στη Nova:

Για τα όσα του έμειναν από την ήττα στην Τρίπολη: "Τίποτα παραπάνω, η κατάσταση αυτή είναι φυσιολογική...".

Για το αν είναι εύκολο να μείνουν συγκεντρωμένοι οι παίκτες του στο αγωνιστικό κομμάτι: "Κανένας δεν μπορεί να απαντήσει σε αυτό. Οι προπονήσεις ήταν πάρα πολύ καλές. Είναι καλό ότι μπορούμε να προπονηθούμε στο γήπεδο, γιατί το γήπεδο είναι για να προπονείσαι και να παίζεις. Στην Ελλάδα πολλές φορές δεν γίνεται αυτό. Είναι ένα... έξτρα κομμάτι. Αλλά καλύτερα να μην μένουμε σε αυτό, έχουν ειπωθεί πολλά. Κάποιοι χάρηκαν με αυτή την κατάσταση, κάποιοι οδήγησαν τα πράγματα σε αυτή και κάποιοι λυπήθηκαν πολύ.

Εμείς πρέπει να επιστρέψουμε σε αυτό που κάναμε αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής. Με οδηγείτε να μιλήσω για πράγματα που με κουράζουν και με έχουν φτάσει στα όρια μου. Προετοιμάζουμε ένα παιχνίδι, που ενδεχομένως πριν από μερικές ημέρες θα το παίζαμε για να πάρουμε το πρωτάθλημα, ενώ τώρα το παίζουμε για να φτάσουμε στην 1η θέση. Επομένως τώρα πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο και στο ψυχολογικό κομμάτι. 

Θα σας πω και κάτι ακόμη... Αν έμπαιναν στο σπίτι σας κλέφτες και σας έπαιρναν κάτι, μετά από 6 μήνες θα κοιμόσασταν άνετα; Αυτό συμβαίνει τώρα σε εμάς. Ήρθαν και μας έκλεψαν τη δουλειά μας και είναι δύσκολο να το αποδεχτούμε. Απλά είμαι απογοητευμένος για κάποιους δειλούς που θεωρούν τους εαυτούς τους ανθρώπους του αθλητισμού. Σε κάθε περίπτωση, ακόμη κι αν υπάρχει αυτή η κατάσταση, θα πάρεις μεγαλύτερο κίνητρο για το επόμενο διάστημα. Ο καθένας πρέπει να κερδίσει τον σεβασμό του σε αυτό το χώρο με τη δουλειά.

Εγώ έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου, περάσαμε μία δύσκολη κατάσταση αλλά ξέρετε ότι από την αρχή είχα εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Τώρα ξαφνικά βρισκόμαστε σε μία δύσκολη θέση, αλλά θα δείξουμε ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχουν δύο καταστάσεις. Υπάρχουν άνθρωποι δειλοί, που θέλουν να κλέψουν πράγματα και να μην διεκδικούν όπως πρέπει και άνθρωποι που διεκδικούν με αξιοπρέπεια, κάτι που θα κάνουμε εμείς, για να επανέλθουμε εκεί που ήμασταν".

Για τον κόσμο και τις κινητοποιήσεις: "Ξέρουμε πολύ καλά ότι έχουμε μεγάλη ευθύνη απέναντι σε αυτό τον κόσμο. Ξέρουμε ότι πλέον η κατάσταση είναι πολύ πιο περίπλοκη, από ότι ήταν 10 μέρες πριν. Παρόλα αυτά υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για το επόμενο παιχνίδι".

Για την ΑΕΚ: "Δεν έχω άποψη για την ΑΕΚ, αν θέλετε να μιλήσω για την δική μου ομάδα, καλώς... Να περιμένετε να δείτε τον ΠΑΟΚ των καλών μας ημερών! Όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι, δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα και όλοι έχουν δείξει πολύ καλή διάθεση τόσο για να βρεθούν στην 11άδα, όσο και στην 18άδα".

Για το αν έχει καταλήξει στην 11άδα για το ντέρμπι: "Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν πράγματα από μέρα σε μέρα, οπότε θα ήταν λάθος να πω ότι έχω καταλήξει. Ξέρετε καλά ότι υπάρχουν αλλαγές και κάθε παίκτης μπορεί να είναι σημαντικός στη διάρκεια του αγώνα. Όλοι οι παίκτες μου ξέρουν ότι πρέπει να είναι έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι".

Για το πως σκέφτεται την ΑΕΚ: "Προτιμώ να μην μιλήσω καθόλου για τις ομάδες των Αθηνών...".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags