Facebook Pixel Sportdog.gr | «Φωτοβολίδα» από Μάτος: «Αν μιλήσω για Ολυμπιακό, θα τιμωρηθώ για ένα χρόνο»!
| 2018-03-09 14:40:00

«Φωτοβολίδα» από Μάτος: «Αν μιλήσω για Ολυμπιακό, θα τιμωρηθώ για ένα χρόνο»!

Sportdog Team
«Φωτοβολίδα» από Μάτος: «Αν μιλήσω για Ολυμπιακό, θα τιμωρηθώ για ένα χρόνο»!

Καυστικός στις δηλώσεις του ο Βραζιλιάνος μπακ.

Για το επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ τοποθετήκε ο Λέο Μάτος, ενώ έριξε "βόμβα" για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, που δεν έγινε ποτέ, λέγοντας πως αν μιλήσει γι' αυτό, θα τιμωρηθεί για έναν χρόνο από την ελληνική ομοσπονδία.

Αναλυτικά μίλησε στη Nova για: 

-τα όσα συνέβησαν με τον Ολυμπιακό και την τιμωρία του ΠΑΟΚ: «Θα μπορούσα να μιλήσω για όλα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι, αλλά θα με τιμωρούσε για έναν χρόνο η ελληνική ομοσπονδία ποδοσφαίρου. Οπότε, δουλειά μας είναι να αγωνιζόμαστε και αυτό κοιτάζουμε. Για τα υπόλοιπα (σ.σ. δικαστικά) υπάρχει ο πρόεδρος και οι άνθρωποι του συλλόγου, αλλά και οι δικηγόροι του συλλόγου. Οι παίκτες της ομάδας αγαπάνε την ασπρόμαυρη φανέλα και θα πολεμήσουμε μέχρι το τέλος και θα κάνουμε ότι πρέπει για να πάρουμε στο τέλος αυτό που μας αξίζει. Αν χρειαστεί θα ματώσουμε τη φανέλα!». 

-την ήττα από τον Αστέρα: «Έχουμε μιλήσει ήδη, όπως έχουν μιλήσει και οι υπόλοιποι αρχηγοί. Είπαμε τα ίδια πράγματα με αυτά που λέγαμε από το ξεκίνημα. Προχωράμε όλοι μαζί ενωμένοι, πρέπει να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας και μέχρι το τέλος πρέπει να προσπαθήσουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας». 

-το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Η ΑΕΚ παλεύει μέχρι τέλους, αλλά και εμείς είμαστε καλή ομάδα και το έχουμε δείξει. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε. Δουλεύουμε για το παιχνίδι. Κάνουμε αυτά που μας ζητάει ο προπονητής μας κι όλα θα κριθούν εκείνη τη μέρα στο γήπεδο». 

-τη διαφαινόμενη απουσία του κόσμου από το ντέρμπι: «Ξέρω τη σχέση που υπάρχει ανάμεσα στον κόσμο και την ομάδα, είναι κάτι μαγικό. Για εμάς είναι ο δωδέκατος παίκτης σε πολλά παιχνίδια. Σε ό,τι αφορά τη δικαστική υπόθεση, πιστεύουμε στους δικηγόρους μας και εμείς αυτό που έχουμε στο μυαλό μας είναι ότι θέλουμε να πάρουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια. Πρέπει να πάρουμε το κάθε παιχνίδι σαν τελικό από εδώ και πέρα και δεν έχουμε άλλη επιλογή. Να μας υποστηρίξουν την Κυριακή οι οπαδοί μας, οι οποίοι δεν θα είναι δίπλα μας και να μας στείλουν τη θετική ενέργεια μέσω από τις τηλεοράσεις».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags