Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκαλύψεις από τον συμπαίκτη του Γιαννακόπουλου - «Δεν χτίζουμε μόνο σπίτι του ΠΑΟ, ιδού το πλάνο»
| 2018-03-09 16:14:00

Αποκαλύψεις από τον συμπαίκτη του Γιαννακόπουλου - «Δεν χτίζουμε μόνο σπίτι του ΠΑΟ, ιδού το πλάνο»

Sportdog Team
Αποκαλύψεις από τον συμπαίκτη του Γιαννακόπουλου - «Δεν χτίζουμε μόνο σπίτι του ΠΑΟ, ιδού το πλάνο»

Τι δήλωσε ο Μαρκ Αλεξάντερ της Redstone.

Παράλληλα με την επίσημη δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το πλάνο που έχει καταθέσει στην κυβέρνηση για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και το ΟΑΚΑ, τοποθέτηκε και ένας εκ των βασικών συμπαικτών του αφεντικού της ΚΑΕ, ο Μαρκ Αλεξάντερ, από την εταρεία Redstone

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Όλοι μαζί φτάσαμε σε συμφωνία η οποία θ' αποφέρει πολύ περισσότερα από το να χτίσουμε απλά το νέο "σπίτι" του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού. Όταν θα έχει ολοκληρωθεί, το "Athens Alive" θα επαναπροσδιορίσει το επαγγελματικό και ψυχαγωγικό τοπίο της Αθήνας. Θα συμπεριλαμβάνονται γραφεία παγκόσμιου επιπέδου, ξενοδοχεία και συνεδριακές εγκαταστάσεις, χώροι αναψυχής, καταστήματα, άλσος, χώροι για ερασιτεχνικά σπορ και σημαντικά φραντσάιζ των δημοφιλών σπορ, χώροι περιπάτου και διασκέδασης που θα ανταγωνίζονται με τον οποιονδήποτε άλλο στον κόσμο. Η εξέλιξη και η ανάπτυξη αυτής της διαδικασίας απαιτεί ισχυρούς δεσμούς αφοσίωσης από τους δημόσιους και ιδιωτικούς συμμετέχοντες και αυτό είναι που επιζητούμε να συμβεί».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags