Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτός είναι ο φόβος της ΑΕΚ στην Τούμπα! Ποιος Πρίγιοβιτς; Προσοχή στον...
| 2018-03-09 18:28:00

Αυτός είναι ο φόβος της ΑΕΚ στην Τούμπα! Ποιος Πρίγιοβιτς; Προσοχή στον...

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Αυτός είναι ο φόβος της ΑΕΚ στην Τούμπα! Ποιος Πρίγιοβιτς; Προσοχή στον...

Σε ποιον τομέα υπάρχει ανησυχία στην Ένωση πριν τον ΠΑΟΚ.

Η αλήθεια είναι, ότι η ΑΕΚ έχει δείξει απόλυτα προετοιμασμένη σε κάθε μεγάλο παιχνίδι τη φετινή σεζόν. Παραμένει αήττητη σε ντέρμπι και η μόνη ισοπαλία που έχει φέρει φέτος είναι στη Λεωφόρο απέναντι στον προβληματικό μεν, αλλά μαχητικό Παναθηναϊκό.

Στο ΟΑΚΑ δε, κόντρα στον ΠΑΟΚ, οι παίκτες του Χιμένεθ πήραν τη νίκη, ενώ έπαιζαν για μεγάλη διάρκεια του αγώνα με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Αραούχο. Οπότε έχει δημιουργηθεί η αίσθηση στους οπαδούς της ΑΕΚ, ότι η ομάδα τους υπερέχει του αντιπάλου της την Κυριακή, στο παιχνίδι που θα κρίνει τον τίτλο. Ο Δικέφαλος σε κάθε ματς κατεβαίνει με σχέδιο, το εφαρμόζει με ευλάβεια και βγαίνει τις περισσότερες φορές κερδισμένες.

Αναγνωρίζουν βέβαια στην ΑΕΚ, ότι ο ΠΑΟΚ έχει ποιοτικές μονάδες που κάνουν τη διαφορά και έχουν τη δυνατότητα με μία προσωπική ενέργεια να φέρουν τα πάνω κάτω. Υπάρχει η μόνιμη απειλή του Πρίγιοβιτς, Μάτος και Βιεϊρίνια από τα άκρα αλλά και ο Πέλκας στον άξονα. Ο φόβος των κιτρινόμαυρων όμως είναι διαφορετικός.

Στην ΑΕΚ φοβούνται τα στημένα του ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς έχουν πάρει πολλά γκολ φέτος από στατικές φάσεις και είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη σε αυτές, ιδιαίτερα όταν εκτελεστής είναι ο Μπίσεσβαρ. Στην Ένωση αναγνωρίζουν, ότι υπάρχει αδυναμία στα στημένα, από τα οποία έχει δεχτεί αρκετές φορές γκολ φέτος η ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags