Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκα αλά Μελισσανίδη από Βασιλειάδη – Ποιους αποκάλεσε... σκελετούς
| 2018-03-09 18:50:00

Ατάκα αλά Μελισσανίδη από Βασιλειάδη – Ποιους αποκάλεσε... σκελετούς

Κον-troll και σουτ
Ατάκα αλά Μελισσανίδη από Βασιλειάδη – Ποιους αποκάλεσε... σκελετούς

Η δήλωση που έδωσε τροφή για συνειρμούς.

Όπως σας ενημέρωσε το sportdog.gr, ο Γιώργος Βασιλειάδης έστειλε μήνυμα με σπόντες στον ΠΑΟΚ σε δήλωσή του την Παρασκευή, στο πλαίσιο της παρουσίας του στην επιστημονική ημερίδα με θέμα «Η εθνική πολιτική στον αθλητισμό», που συνδιοργανώνουν η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης του Ντόπινγκ.

«Το αυτοδιοίκητο δεν μπορεί να παρερμηνεύεται και να συγχέεται με το άνομο. Ένα από τα βασικά μας προτάγματα ήταν να τοποθετηθούν τακτικοί δικαστές στην αθλητική δικαιοσύνη. Δυστυχώς τις τελευταίες ημέρες, βλέπουμε ότι το πολιτικό σύστημα, ανεξαρτήτως τοποθέτησης, δυστυχώς και από τη δική μου πολιτική οικογένεια, εξωκείλει και οπισθοχωρεί μποστά σε αυτή την κατάκτηση, με αποτέλεσμα οι σκελετοί που βάλαμε στις ντουλάπες να σκέφονται ότι μπορούν να ξαναπάρουν τις θέσεις τους», ήταν τα λόγια του υφυπουργού Αθλητισμού.

Σας θυμίζει κάτι η αναφορά σε σκελετούς; Μήπως η ατάκα του Δημήτρη Μελισσανίδη για... νεκροκεφαλές; Αν θυμάστε, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ τον Γενάρη του 2016, μετά από αγώνα κόντρα στην Ξάνθη, είχε αφήσει αιχμές σε δηλώσεις του κατά των όσων διοικούσαν το ελληνικό ποδόσφαιρο τότε.

«Λίγα ψωμιά τους έμειναν. Οι πονηροί που τους ξέρει όλη η Ελλάδα. Δεν γίνεται να διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο νεκροκεφαλές και γκραν κάσες. Ηρθε η ώρα τους. Εχουν τελειώσει και το ξέρουν» ήταν το λόγια του «Τίγρη» που μάλιστα συνόδεψε τη λέξη «νεκροκεφαλές» με αντίστοιχη γκριμάτσα!

Υπενθυμίζεται, ότι πρόεδρος της ΕΠΟ τότε ήταν ο Γιώργος Γκιρτζίκης.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags