Facebook Pixel Sportdog.gr | Βουλευτής ΑΝ.ΕΛ για ΠΑΟΚ: «Από μικροί ξέρουμε ότι μας αδικεί η Αθήνα» - Καρφάρες για Ολυμπιακό!
| 2018-03-09 19:50:00

Βουλευτής ΑΝ.ΕΛ για ΠΑΟΚ: «Από μικροί ξέρουμε ότι μας αδικεί η Αθήνα» - Καρφάρες για Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Βουλευτής ΑΝ.ΕΛ για ΠΑΟΚ: «Από μικροί ξέρουμε ότι μας αδικεί η Αθήνα» - Καρφάρες για Ολυμπιακό!

Τι είπε για τον Όσκαρ Γκαρσία και την έφεση.

Στο Metropolis 95,5 μίλησε ο βουλευτής β'Θεσσαλονίκης με τους ΑΝ.ΕΛ Γιώργος Λαζαρίδης και μίλησε για την επερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, το αίσθημα αδικίας στην πόλη και την ανομία που θεωρεί ότι συνεχίζει να επικρατεί στο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για  την επερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή:

«Αν θυμάστε είχα καταθέσει και πέρσι αντίστοιχη επερώτηση στη Βουλή έπειτα από την αντίστοιχη σφαγιαστική διαιτησία υπέρ του Ολυμπιακού στον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Μιλάμε για κατάφορη αδικία. Ζητάω απλά να αποκατασταθεί το δίκιο γιατί ειλικρινά αυτά που είδε όλη η Ελλάδα ήταν εκτός λογικής. Ο κ. Γκαρσία με εντολή του κ. Σάββα Θεοδωρίδη έμεινε κάτι είναι κάτι που το είδαμε όλοι.  Ο Ολυμπιακός πάτησε όσους κανόνες υπήρχαν. Τους παραβίασε όλους σε αυτό το παιχνίδι.»

Για την ατμόσφαιρα που επικρατεί στην Θεσσαλονίκη:

«Δεν έχουν καταλάβει το αίσθημα αδικίας που πνίγει την πόλη. Όταν ο φίλαθλος βλέπει μια ομάδα, να παραβιάζει όλους τους κανόνες, να αποχωρεί από το γήπεδο και να μην τιμωρείται, αλλά να τιμωρείται ο αντίπαλος βγαίνει εκτός εαυτού. Ο Ολυμπιακός έφυγε χωρίς την εντολή του διαιτητή,ο Όσκαρ Γκαρσία δεν εξετάστηκε από τον αρμόδιο γιατρό,αντί να μεταφερθεί με ασθενοφόρο έφυγε με Ι.Χ,αντί να πάει σε δημόσιο νοσοκομείο πήγε σε ιδιωτική κλινική. Παρότι έγιναν όλα αυτά ,ενώ παραβίασε τόσους κανόνες ο Ολυμπιακός τιμωρείται ο ΠΑΟΚ. Τιμωρείται γιατί; Επειδή τόλμησε να διεκδικήσει τίτλο; Το ίδιο έγινε και πέρσι που η αυστηρότητα εξαντλήθηκε στον ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου. Κάποια στιγμή πρέπει να εξετάσουμε και τους ηθικούς αυτουργούς όχι μόνο τους φυσικούς.»

Για την επιθετική στάση της επερώτησης που πηγαίνει κόντρα στο αίσθημα της κυβέρνησης και του Υφ. Αθλητισμού πως η ανομία εξαλείφθηκε στο ποδόσφαιρο:

 «Όχι μόνο δεν λύθηκαν αλλά τα βρίσκουμε σε χειρότερο βαθμό μπροστά μας. Ανήκω και εγώ στους ανθρώπους που πίστεψαν πως οι αλλαγές που έγιναν θα έλυναν σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματα στο χώρο του ποδοσφαίρου. Μία η περσινή τιμωρία και μία η φετινή ειλικρινά με απογοήτευσαν. Η επερώτηση μου δεν αναφέρει ψευδή γεγονότα ούτε είμαι υπερβολικός. Όλα όσα αναφέρω συνέβησαν και αντικατοπτρίζουν την εικόνα και τα πιστεύω κοινωνίας. Πραγματικά αντιλαμβάνομαι τον κόσμο γιατί μεγαλώσαμε με την αδικία από μικροί. Νιώθαμε πως είναι φυσιολογικό να αδικούνται οι ομάδες της Θεσσαλονίκης. Δεν θέλω τα παιδιά μας να μεγαλώσουν έτσι. Ο κόσμος είναι πολύ πληγωμένος.»

Για την εκδίκαση των εφέσεων:

«Εάν θέλουν να κρατήσουν την αξιοπιστία του πρωταθλήματος  θα πρέπει να αποκαταστήσουν το δίκαιο. Να εξαλείψουν την ποινή του ΠΑΟΚ και να διατάξουν να ξαναγίνει το παιχνίδι. Αυτή είναι η δική μου άποψη.»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags