Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεγάλη επιστροφή στον Παναθηναϊκό – Λύνει τα χέρια του Ουζουνίδη!
| 2018-03-09 20:10:00

Μεγάλη επιστροφή στον Παναθηναϊκό – Λύνει τα χέρια του Ουζουνίδη!

Sportdog Team
Μεγάλη επιστροφή στον Παναθηναϊκό – Λύνει τα χέρια του Ουζουνίδη!

Χαράς ευαγγέλια για τον Έλληνα τεχνικό!

Ο Γκιγιέρμο Μολίνς επέστρεψε στην αποστολή του Παναθηναϊκού μετά από σχεδόν δύο μήνες απουσίας!

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης συμπεριέλαβε κανονικά τον Σουηδό επιθετικό στη λίστα των παικτών, που θα έχει μαζί του στην αυριανή αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Μολίνς δεν είναι έτοιμος να ξεκινήσει βασικός, ωστόσο ίσως να μπορέσει να πάρει λεπτά συμμετοχής, εάν η εξέλιξη του αγώνα το επιτρέψει.

Κατά τα άλλα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Βλαχοδήμο, Κάτσε, Οικονόμου και τους τραυματίες Άλτμαν, Λουτσιάνο και Μυστακίδη. Την θέση του Βλαχοδήμου κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο Διούδης και επιπλέον στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Κότσαρης.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους Διούδη, Κότσαρη, Γιόχανσον, Κουρμπέλη, Αυλωνίτη, Ινσούα, Κολοβέτσιο, Τζανδάρη, Λουντ, Μουνιέ, Κουλιμπαλί, Δώνη, Χατζηγιοβάνη, Στάικο, Μπουζούκη, Πίσπα, Κουντουριώτη, Μολίνς και Ευαγγέλου.

Αναφορικά με τα πλάνα του Ουζουνίδη για την ενδεκάδα, όλα δείχνουν ότι προβάδισμα έχουν οι Διούδης - Ινσούα, Αυλωνίτης, Κουρμπέλης, Γιόχανσον – Μουνιέ, Τζανδάρης, Λουντ, Κουλιμπαλί – Χατζηγιοβάνης και Δώνης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags