Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέα «γκέλα» από Ολυμπιακό - Χάνει μέσα από τα χέρια του σούπερ ταλέντο, αλλά παίρνει τρελά λεφτά!
| 2018-03-09 21:38:00

Νέα «γκέλα» από Ολυμπιακό - Χάνει μέσα από τα χέρια του σούπερ ταλέντο, αλλά παίρνει τρελά λεφτά!

Sportdog Team
Νέα «γκέλα» από Ολυμπιακό - Χάνει μέσα από τα χέρια του σούπερ ταλέντο, αλλά παίρνει τρελά λεφτά!

Απίστευτο «φαινόμενο» στην ομάδα του Πειραιά.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να δείχνει πλήρης στο αριστερό άκρο της άμυνάς του με τους Λεονάρντο Κούτρη και Εχσάν Χατζισαφί, ωστόσο υπάρχουν σενάρια που αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες θα μπορούσαν να φέρουν πίσω το καλοκαίρι τον Κωνσταντίνο Τσιμίκα.

Ο νεαρός άσος κάνει σούπερ σεζόν στην Ολλανδία με τη φανέλα της Βίλεμ, όντας ο πρώτος σε συμμετοχές της ομάδας του και τρίτος παίκτης σε απόδοση, ενώ τελευταία συμπεριλήφθηκε, για μια ακόμα φορά, στην κορυφαία 11άδα του πρωταθλήματος.

Ο 21χρονος μπακ δείχνει αναγεννημένος σε σχέση με τον παίκτη που είχαμε δει να αγωνίζεται στο Λιμάνι (σε λίγες η αλήθεια είναι συμμετοχές) και σίγουρα συγκαταλέγεται στις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που έφυγαν από τον Πειραιά με μέτριες εντυπώσεις και απογειώθηκαν στο εξωτερικό, όπως σας γράφαμε και σε πρόσφατο θέμα.

Πάντως, στον Ολυμπιακό, ακόμα κι αν έχουν αλλάξει άποψη για τον νεαρό αμυντικό, δεν μπορούν να τον εντάξουν ξανά στο ρόστερ τους. Στο συμβόλαιο του μικρού υπάρχει προβλεπόμενη οψιόν αγοράς, ύψους 1,2 εκατ. ευρώ κατά πληροφορίες, που στο Λιμάνι έχουν ενημερωθεί εδώ και καιρό πως θα καταβληθεί από την ολλανδική ομάδα.

Μάλιστα, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν πως η Βίλεμ δε θα κρατήσει τον Κωσταντίνο Τσιμίκα στο ρόστερ της, καθώς υπάρχει άλλη ενδιαφερόμενη ομάδα που ετοιμάζεται να τον αποκτήσει και έχει εκφράσει ήδη το ενδιαφέρον της στους Ολλανδούς που έχουν το δικαίωμα της απόκτησής του και όχι στον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags