Facebook Pixel Sportdog.gr | Όλη η Τούμπα στον αέρα - Ποιοι «πανηγυρίζουν» και γιατί - Τι λέει το... προαίσθημα και τι έρχεται
| 2018-03-10 12:10:00

Όλη η Τούμπα στον αέρα - Ποιοι «πανηγυρίζουν» και γιατί - Τι λέει το... προαίσθημα και τι έρχεται

του Νίκου Στεργίου
Όλη η Τούμπα στον αέρα - Ποιοι «πανηγυρίζουν» και γιατί - Τι λέει το... προαίσθημα και τι έρχεται

Παρασκήνιο στο sportdog.gr λίγο πριν την οριστική απόφαση.

Την ώρα που αναμένεται από στιγμή σε στιγμή η οριστική απόφαση για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, μετά την εκδίκαση της χθεσινής έφεσης του Δικεφάλου του Βορρά, στην Τούμπα φαίνεται πως υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για την παρουσία του συλλόγου στο δικαστήριο.

Οι Ασπρόμαυροι εκπροσωπούνταν από πέντε δικηγόρους, η οποία είχαν ενιαία υπερασπιστική γραμμή και, σύμφωνα με όσα λέγονταν στα πέριξ της ΠΑΕ, ο σύλλογος παρουσιάστηκε με πολύ καλύτερη εικόνα (φυσικά ως προς τις θέσεις) σε σχέση με την πρωτόδικη διαδικασία.

Μάλιστα, το γεγονός αυτό αποδεικνύεται και από το ότι αυτή τη φορά ο (ένας) δικαστής εισάκουσε με διαφορετική διάθεση τα επιχειρήματα του ΠΑΟΚ, για όσα έλαβαν χώρα στην Τούμπα, σε σχέση με την προηγούμενη εκδίκαση που έφερε τη βαριά τιμωρία για τον Δικέφαλο.

Πάντως, παρόλα αυτά, δεν υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία στις τάξεις του Δικεφάλου για το ότι θα καταφέρουν να ρίξουν την ποινή. Παρόλο το γεγονός ότι στον ΠΑΟΚ επικρατεί θετικό κλίμα για την παρουσία των δικηγόρων τους στην εκδίκαση της έφεσης, δεν ελπίζουν πως κατόρθωσαν να πείσουν τους δικαστές, για να αλλάξουν την πρωτόδικη απόφαση.

Από την άλλη, βέβαια, η νέα προσπάθεια που έγινε σε δεύτερο βαθμό από τους δικηγόρους του ΠΑΟΚ μπορεί να δώσει σε κάποιους εξ αυτών μερικούς... έξτρα πόντους, καθώς η αλήθεια είναι ότι η παρουσία του συλλόγου στην πρώτη εκδίκαση δεν άρεσε καθόλου στη διοίκηση, η οποία είναι η επόμενο μετά από μια βαριά ήττα σε δικαστικό επίπεδο να προχωρήσει σε... εκκαθαρίσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν και εφόσον δικαιωθεί το... προαίσθημα που υπάρχει στον Δικέφαλο για μη μείωση της ποινής, τότε η διοίκηση είναι αποφασισμένη να περάσει στην αντεπίθεση με μια σειρά από δυναμικές κινητοποιήσεις, που αυτή τη φορά δε θα έχουν σχέση με τους οπαδούς, αλλά θα είναι πολύ πιο ηχηρές και μπορεί να φέρουν σημαντικές εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags