Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανακοίνωσε τους «εκλεκτούς» για ΑΕΚ ο Λουτσέσκου!
| 2018-03-10 14:12:00

Ανακοίνωσε τους «εκλεκτούς» για ΑΕΚ ο Λουτσέσκου!

Sportdog Team
Ανακοίνωσε τους «εκλεκτούς» για ΑΕΚ ο Λουτσέσκου!

Διαβάστε αναλυτικά.

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, αλλά και με τους Ελ Καντουρί και Μουλέν εκτός αποστολής θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ναι, τα δεδομένα έχουν βιαίως και όχι ποδοσφαιρικά διαταραχθεί. Ναι, οι περισσότεροι συζητούν “τι θα γινόταν αν”. Ναι, οι άδειες κερκίδες δεν είναι το ιδανικό σκηνικό. Όλα αυτά, όμως, πρέπει να κάνουν στην άκρη. Είναι ώρα για ποδόσφαιρο. Μέσα στις τέσσερις γραμμές.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ στο σπουδαιότερο ματς της αγωνιστικής. Σ’έναν ακόμα τελικό που ο Δικέφαλος πρέπει να κερδίσει για να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την επίτευξη των στόχων του.

Η προετοιμασία του Δικεφάλου για τη μεγάλη αναμέτρηση ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (10.03) με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας, η οποία ήταν αφιερωμένη κατά κύριο λόγο, στην τακτική προσέγγιση της κυριακάτικης μάχης.

Το ιατρικό δελτίο ήταν και πάλι… λευκό, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους. Ο Ρουμάνος τεχνικός μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στην Ένωση, η οποία αποτελείται αναλυτικά από τους: Ρέι, Πασχαλάκη, Μάτος, Αζεβέδο, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαλεζά, Σάκχοφ, Κάνιας, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Κάμπος, Βιεϊρίνια, Μάκ, Λημνιό, Πρίγιοβιτς, Κουλούρη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags