Facebook Pixel Sportdog.gr | «Καρφιά» Ουζουνίδη για το γκολ του Αστέρα και το ρόστερ του Παναθηναϊκού!
| 2018-03-10 22:04:00

«Καρφιά» Ουζουνίδη για το γκολ του Αστέρα και το ρόστερ του Παναθηναϊκού!

Sportdog Team
«Καρφιά» Ουζουνίδη για το γκολ του Αστέρα και το ρόστερ του Παναθηναϊκού!

Πού στάθηκε ο Έλληνας τεχνικός μετά την ισοπαλία στη Λεωφόρο;

Στο σχόλιό του στη Nova μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε εύσημα στους παίκτες του για το γεγονός ότι προσπαθούν.

Παρ’ όλα αυτά, τόνισε ότι η ομάδα του είχε δουλέψει στις προπονήσεις για φάσεις όπως αυτή στο γκολ του Αστέρα και δεν έπρεπε να δεχθεί τέρμα με αυτόν τον τρόπο, ενώ παραδέχθηκε ότι λείπουν από το ρόστερ ορισμένοι ποιοτικοί παίκτες.

Αναλυτικά, η δήλωσή του:

Νομίζω στο πρώτο ημίχρονο δεν κάναμε κάποια πράγματα που θέλαμε, ήμασταν αρκετά φοβισμένοι, είχαμε σχεδιάσει έναν διαφορετικό τρόπο ανάπτυξης από πίσω, ωστόσο είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή, σφιχτή ομάδα. Κάναμε κάποιες αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, βάλαμε τον Κουρμπέλη στο κέντρο για να έχουμε καλύτερη κυκλοφορία και δημιουργήσαμε ορισμένες ευκαιρίες.

Δυστυχώς ο αντίπαλος προηγήθηκε σε μια φάση που είχαμε δείξει και δουλέψει στην προπόνηση, είχαμε πει να την προσέξουμε, τα παιδιά προσπαθούν πολύ αλλά οι επιλογές δεν είναι εύκολες. Προσπαθούμε με εσωτερικές αλλαγές να δώσουμε λύσεις, στα υπόλοιπα παιχνίδια περιμένουμε να γυρίσουν κάποιοι παίκτες για να μπορέσουμε να κάνουμε κάποια πράγματα καλύτερα.

Τα παιδιά προσπαθούν, σίγουρα δεν μπορείς να τα κατηγορήσεις ή να πεις κάτι άσχημο, ξέρουν ότι έχουν αδυναμίες, στο δημιουργικό κομμάτι ας πούμε υστερούμε αρκετά. Μας λείπουν παίκτες οι οποίοι θα μπορούσαν να ομορφύνουν το παιχνίδι μας και να δημιουργήσουν κάποιες φάσεις, αυτοί είμαστε όμως, τα παιδιά προσπαθούν, δίνουν ό,τι καλύτερο μπορούν και θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags