Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερές δηλώσεις Λουντ για τον Παναθηναϊκό και ατάκα για το μέλλον του!
| 2018-03-10 23:00:00

Φοβερές δηλώσεις Λουντ για τον Παναθηναϊκό και ατάκα για το μέλλον του!

Sportdog Team
Φοβερές δηλώσεις Λουντ για τον Παναθηναϊκό και ατάκα για το μέλλον του!

Δεν τα παρατά ο Φινλανδός, παρά τις δυσκολίες στο Τριφύλλι!

Ο σκόρερ του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, Ρόμπιν Λουντ, δεν θέλησε να τοποθετηθεί ξεκάθαρα για το μέλλον του εν όψει του καλοκαιριού, ωστόσο τόνισε με νόημα ότι το Τριφύλλι είναι ένας σπουδαίος σύλλογος και είναι τιμή του που φορά τη φανέλα της ομάδας!

Παράλληλα, ο Φινλανδός άσος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Πράσινοι, τονίζοντας όμως ότι αυτός και οι συμπαίκτες του παραμένουν ενωμένοι και πολεμούν όλοι μαζί για να πετύχουν τον στόχο της πέμπτης θέσης.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στη Nova:

«Και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες, προσπάθησαν να πάρουν τους τρεις βαθμούς, στο τέλος το παιχνίδι ολοκληρώθηκε ισόπαλο και χάσαμε δύο πόντους. Είναι δύσκολα τα πράγματα για εμάς, πολλά έχουν συμβεί, όμως όλοι μαζί δίνουμε τη μάχη μας ως ομάδα, μαζί με τον προπονητή μας, προκειμένου να κρατήσουμε ψηλά το ηθικό μας.

Τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά πιστεύω σε αυτή την ομάδα, στους συμπαίκτες μου, μπορούμε να κάνει δύσκολα τα πράγματα για τους αντιπάλους μας και να νικήσουμε σε όλα τα ματς μέχρι το τέλος. Πλησιάζουμε στο τέλος, όμως υπολείπονται ακόμη πέντε αγώνες και βαθμοί που μπορούμε να κερδίσουμε, όσους περισσότερους μπορούμε, υπάρχει κίνητρο και θέλουμε να κάνουμε τα πράγματα όσο καλύτερα γίνονται.

Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος, τιμή μου που βρίσκομαι εδώ και τα δίνω όλα για τους εξαιρετικούς φιλάθλους μας. Αισθάνομαι όμορφα εδώ και χαίρομαι που παίζω σε τόσους πολλούς αγώνες, ο Παναθηναϊκός είναι σημαντικός σύλλογος, αυτό είναι το μοναδικό που μπορώ να πω για το μέλλον μου».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags