Facebook Pixel Sportdog.gr | «Μην έχετε τον ΠΑΟΚ ξεγραμμένο - Δεν αρέσει ο Σαββίδης, μπράβο στον Μελισσανίδη»!
| 2018-03-11 09:30:00

«Μην έχετε τον ΠΑΟΚ ξεγραμμένο - Δεν αρέσει ο Σαββίδης, μπράβο στον Μελισσανίδη»!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
«Μην έχετε τον ΠΑΟΚ ξεγραμμένο - Δεν αρέσει ο Σαββίδης, μπράβο στον Μελισσανίδη»!

Σέξι δημοσιογράφος της Forza για τη μάχη των Δικεφάλων.

Πεπεισμένη, ότι ο ΠΑΟΚ θα παραμείνει ζωντανός στην κούρσα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος εμφανίστηκε η Έλενα Γιαννηκώτσιου. Η δημοσιογράφος που επιμελείται με συνεντεύξεις τη στήλη Lifestyle της εφημερίδας «Forza» μίλησε στο sportdog.gr για τη μάχη των Δικεφάλων και μετέφερε όλη την αγανάκτηση που υπάρχει στη Θεσσαλονίκη μετά την τιμωρία για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Η εντυπωσιακή συνάδελφος υποστήριξε, ότι ο φετινός ΠΑΟΚ έχει μέταλλο πρωταθλητή, αλλά του στερούν σίγουρο πρωτάθλημα. Παράλληλα όμως έχει θετική άποψη για την Ένωση, τον Χιμένεθ αλλά και τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Διαβάστε τη συνέντευξη που μας παραχώρησε.

Ποιες είναι οι αναμνήσεις σου από τις αναμέτρησεις ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα;

«Έχω ζήσει συγκινητικές στιγμές, όπως σε όλα τα ματς στην Τούμπα. Η πόλη ζει για τέτοιες αναμετρήσεις πολύ περισσότερο τώρα που οι δύο ομάδες κονταροχτυπιούνται για το πρωτάθλημα. Θα είναι φαγητό ανάλατο το ντέρμπι χωρίς την παρουσία οπαδών».

Ποια είναι η άποψή σου για τη φετινή πορεία κάθε ομάδας;

«Φέτος ο ΠΑΟΚ κατέθεσε ψυχή όπου αγωνίστηκε. Ξενικήσαμε με τα όργανα να εξαντλούν την αυστηρότητά τους με μία Τούμπα φάντασμα χωρίς κόσμο. Η ομάδα φέτος έχει μέταλλο πρωταθλητή. Φρόντισαν να μας εξοντώσουν γιατί ο ΠΑΟΚ ενοχλεί. Και ενοχλεί πολύ. Θα το παλέψουμε όμως μέχρι τέλους. Τίποτα δεν τελείωσε».

Ποια γνώμη έχεις για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Μανόλο Χιμένεθ; Ποιος υπερτερεί βάσει κοουτσαρίσματος;

«Ο προπονητής ΑΕΚ έκανε καλή δουλειά. Δικαίως βρίσκεται μαζί με τον ΠΑΟΚ στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και βλέπει την πλάτη τους ο Ολυμπιακός. Ο Λουτσέσκου έκανε οικογένεια τον ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο».

Πως σχολιάζεις την τιμωρία του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Ολυμπιακό;

«Η τιμωρία του ΠΑΟΚ δεν υφίσταται για μας. Ήθελαν να μας χτυπήσουν και βρήκαν τον τρόπο. Θέλετε ως αντίποινα, όπως πολλοί ισχυρίζονται από το περσινό Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ; Ο Ολυμπιακός φοβήθηκε να παίξει στην Τούμπα και καποιοι Αρετόπουλοι φρόντισαν να μας θάψουν. Έχουμε συνηθίσει στις βαριές καμπάνες».

Πού θα κριθεί το ντέρμπι;

«Μιλάμεγια τις δύο καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Θα δώσω το 10άρι μου στον Λουτσέσκου. Ο ΠΑΟΚ κερδίζει παντού με ευκολία, όχι με 1-0, όπως έγινε στο τελευταίο ματς της ΑΕΚ. Μόνο για τον ΠΑΟΚ μιλούν για γκολ οφσάιντ και γίνονται πρωτοσέλιδα. Έχουμε καταφέρει να ασχολείται μαζί μας η κοινή γνώμη. Το δυνατό δέντρο πάντα χτυπούν».

Ποιος θα σηκώσει το πρωτάθλημα με τα δεδομένα που υπάρχουν;

«Ο ΠΑΟΚ θα παίξει για τον κόσμο του. Αμφότερες οι ομάδες έχουν καλές άμυνες. Στην επίθεση θα φανεί το μέταλλο του πρωταθλητή. Εμείς το θέλουμε το πρωτάθλημα. Ήταν δικό μας και πλέον δεν θα παλέψουμε επί ίσοις όροις. Μη μας έχετε ξεγραμμένους. Αυτό το ντέρμπι θα βάλει πάλι τον ΠΑΟΚ στην διεκδίκηση».

Ποιοι είναι οι πιο στυλάτοι και εμφανίσιμοι;

«Θεωρώ, ότι ο Πασχαλάκης ξεχωρίζει».

Ποιος παίκτης έχει την πιο ωραία σύντροφο;

«Ο Πρίγιοβιτς με διαφορά».

Ποια είναι η άποψή σου για τα αφεντικά των δύο ομάδων, Σαββίδη-Μελισσανίδη;

«Ο δικός μας πρόεδρος δεν έχει προσβληθεί από τον ιό της ποδοσφαιρικής αλητείας, γι'αυτό και τον αντιμετωπίζουν έτσι τα κέντρα αποφάσεων. Δεν αρέσει ο Σαββίδης και είναι κατανοητό. Όσο για τον Μελισσανίδη, έχει κάνει μία ΑΕΚ, ανταγωνιστική και μπράβο του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags