Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεγάλη ατάκα Κάμπος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ!
| 2018-03-11 10:38:00

Μεγάλη ατάκα Κάμπος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ!

Sportdog Team
Μεγάλη ατάκα Κάμπος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ!

Νίκη και μόνο νίκη θέλεις ο άσος του ΠΑΟΚ!

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης: «Θεωρώ πως ήταν ένα τυπικό παιχνίδι. Όλοι είδαν πως κάναμε κάποια λάθη στον αγωνιστικό χώρο, με συνέπεια να δημιουργηθούν ευκαιρίες για τον Αστέρα, τις οποίες εκμεταλλεύτηκε και σκόραρε. Αυτό δεν είναι σύνηθες για την ομάδα μας και το καταλαβαίνουμε. Πλέον εστιάζουμε στο επόμενο παιχνίδι, από τη στιγμή που δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για το προηγούμενο».

Για τις ψυχολογικές επιπτώσεις από την ήττα στην Αρκαδία:  «Δεν επηρεάστηκε η ψυχολογία μας. Φυσικά δεν μας αρέσει να χάνουμε, καθώς σε κάθε παιχνίδι πάμε για τη νίκη. Είναι όμως και η ήττα μέρος του παιχνιδιού. Δεν μπορούμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια, αλλά παίζουμε για τη νίκη κάθε εβδομάδα».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Είναι το επόμενο παιχνίδι, που πάντα είναι το σημαντικότερο. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Ο αντίπαλος είναι σε καλή θέση και κάθε πόντος είναι σημαντικός».

Για τις κινητοποιήσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ (σ.σ. οι δηλώσεις πραγματοποιήθηκαν πριν την γνωστοποίηση της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων): «Έχουν δικαίωμα να διαμαρτύρονται, καθώς δεν είναι ευχαριστημένοι με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Νομίζω πως αυτό δεν αρέσει σε κανέναν που αγαπά το άθλημα. Έχουν την άποψή τους και το δικαίωμα να εκφράσουν την αντίθεσή τους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags