Facebook Pixel Sportdog.gr | Μόνο ο Ολυμπιακός τέτοια deals - Δίνει δύο παίκτες που δεν παίζουν και βγάζει ένα τσουβάλι λεφτά!
| 2018-03-11 17:13:00

Μόνο ο Ολυμπιακός τέτοια deals - Δίνει δύο παίκτες που δεν παίζουν και βγάζει ένα τσουβάλι λεφτά!

Sportdog Team
Μόνο ο Ολυμπιακός τέτοια deals - Δίνει δύο παίκτες που δεν παίζουν και βγάζει ένα τσουβάλι λεφτά!

Δίπλη πώληση που φέρνει χρυσάφι στα ερυθρόλευκα ταμεία.

Μπορεί το πρωτάθλημα να βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο με τον Ολυμπιακό πλέον να έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου, στο Λιμάνι έχουν ήδη ξεκινήσει τις διεργασίες ενόψει των αλλαγών που θα γίνουν το καλοκαίρι, σε όλα τα επίπεδα!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει ξανά στο Sportdog.gr, οι αλλαγές θα αφορούν και το ρόστερ, καθώς υπάρχει ειλημμένη απόφαση για γερό… ξεφόρτωμα και αυτό περιλαμβάνει και τους δανεικούς. Γι’ αυτό λοιπόν, όποιους μπορεί ο Ολυμπιακός να πουλήσει, θα το κάνει, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Σε αυτή τη λίστα είναι τα ονόματα των Λαΐφη και Βιάνα, οι οποίοι έκαναν εξαιρετικές σεζόν με τις Σταντάρ Λιέγης και Μπράγκα αντίστοιχα, ωστόσο θεωρείται αδύνατον να τους δούμε στα ερυθρόλευκα, έστω και για την προετοιμασία το καλοκαίρι!

Τόσο η Σταντάρ όσο και η Μπράγκα, είναι αποφασισμένες να κάνουν χρήση της option αγοράς που υπάρχει στις συμφωνίες τους με τον Ολυμπιακό, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η ρήτρα του Λαΐφη φτάνει τα 2 εκατομμύρια ευρώ και του Βιάνα στα 3 εκατομμύρια ευρώ, με τα 750.000 ευρώ όμως να πηγαίνουν στην Κρουζέιρο που διατηρεί ποσοστό του παίκτη.

Παρόλα αυτά, ούτε η Σταντάρ ούτε η Μπράγκα επρόκειτο να κρατήσουν τους ποδοσφαιριστές για την επόμενη χρονιά, καθώς ήδη υπάρχει ενδιαφέρον για πώλησή τους. Συγκεκριμένα, η Μπράγκα έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές για να πουλήσει στην Λάτσιο τον Βραζιλιάνο στόπερ, ενώ για τον Κύπριο υπάρχει ζεστό ενδιαφέρον από την Γερμανία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags