Facebook Pixel Sportdog.gr | «Πετάει» για Ευρώπη η Ξάνθη – Τεράστια νίκη επί του Παναιτωλικού!
| 2018-03-11 19:04:00

«Πετάει» για Ευρώπη η Ξάνθη – Τεράστια νίκη επί του Παναιτωλικού!

Sportdog Team
«Πετάει» για Ευρώπη η Ξάνθη – Τεράστια νίκη επί του Παναιτωλικού!

Νίκησε με 1-0 και ανέβηκε στην 5η θέση!

Η Ξάνθη συνεχίζει να κυνηγά το ευρωπαϊκό όνειρο και σήμερα πήρε μια σπουδαία νίκη, που την έφερε στην 5η θέση.

Οι Ακρίτες επικράτησαν του Παναιτωλικού με 1-0 σε ένα καθοριστικό ματς, αφού οι Αγρινιώτες ήθελαν τη νίκη προκειμένου να μπουν κι αυτοί στο κόλπο για τη διεκδίκηση της εισόδου στην πεντάδα.

Η Ξάνθη ήταν καλύτερη, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης. Η ομάδα του Ράσταβατς δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και ένα γκολ του Κάστρο με κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ του Τριάδη στο 23’ ήταν αρκετό για να της χαρίσει τη νίκη.

Πλέον, οι Ακρίτες είναι 5οι με 35 βαθμούς και άφησε πίσω της τους Πανιώνιο, Αστέρα Τρίπολης (33 βαθμοί) και Παναθηναϊκό (32 βαθμοί), με τη μάχη της πεντάδας να έχει πάρει… φωτιά!

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Σβάρνας, Σιλά, Μεχία, Ντε Λούκας (78' Καμαρά), Ντουρίτσκοβιτς (58' Λουσέρο), Μπρίτο (74' Γέντρισεκ), Τριάδης, Κάστρο
Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μιχάι, Σοάρες Άργκους, Μαρινάκης, Τσοκάνης (73' Γιαννιώτης), Μπεχαράνο (79' Γουίλιαν Μπαρμπόσα), Μοράρ, Χόρχε Ντίας, Φάρλεϊ Ρόσα, Ιταμπέλ (46' Κλέσιο), Μάρκος Πάουλο

Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (ΕΠΣ Ηπείρου)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags