Facebook Pixel Sportdog.gr | Κυνήγησε την ανατροπή η Λαμία, «χ»άρηκε και με τον έναν βαθμό κόντρα στον Λεβαδειακό
| 2018-03-11 19:10:00

Κυνήγησε την ανατροπή η Λαμία, «χ»άρηκε και με τον έναν βαθμό κόντρα στον Λεβαδειακό

Sportdog Team
Κυνήγησε την ανατροπή η Λαμία, «χ»άρηκε και με τον έναν βαθμό κόντρα στον Λεβαδειακό

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Λαμία και Λεβαδειακός.

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση της Λαμίας με τον Λεβαδειακό, όπου οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 33’ με τον Γιακουμάκη, ωστόσο στο 40’ ο Τσουκαλάς έφερε τα ματς στα ίσια.

Η Λαμία μάλιστα στη συνέχεια κυνήγησε την ολική ανατροπή, έχασε πολλές ευκαιρίες μέχρι το 95’, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Με τον βαθμό αυτό πάντως οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 24 βαθμούς και είναι στο +5 από τον Απόλλωνα που βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη και την Δευτέρα αγωνίζεται στα Γιάννινα. Ο Λεβαδειακός έφτασε τους 30 πόντους και συνεχίζει… αδιάφορος.
 

Οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση αλλά μάλλον είναι ευχαριστημένες και με το βαθμό το ισοπαλίας. Ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που προηγήθηκε στο 33΄, όταν  από κάθετη πάσα του Γιουσούφ, ο Γιακουμάκης βγήκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και με υπέροχο τελείωμα έγραψε το 0-1.

Η Λαμία ισοφάρισε επτά λεπτά αργότερα (40΄), όταν σε δυνατό σουτ του Τσούκαλου έξω από την περιοχή του Λεβαδειακού, η μπάλα αναπήδησε στο χορτάρι και ο Σωτηρίου δεν κατάφερε να την αποκρούσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λαμία ήταν πιο επιθετική και στο 66΄ είχε οριζόντιο δοκάρι σε σέντρα  του Αναστασόπουλου, ενώ στο 70΄ σε πλασέ του Καραγιάννη, η μπάλα σταμάτησε πάνω στον Τριποτσέρη ο οποίος αποσόβησε το γκολ. 


Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας)

Κίτρινες κάρτες: Αναστασιάδης / Τριποτσέρης, Γιακουμάκης, Αντιλεού, Νίκας
Κόκκινες κάρτες:


Οι συνθέσεις των ομάδων

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Παπαργυρίου (58΄ Αναστασόπουλος), Όμο (80΄ Άστσεριτς), Μπλάζιτς, Ακόστα, Βάντερσον, Μπούντινικ, Τσούκαλος (69΄ Καραγιάννης). 

Λεβαδειακός (Ζοζέ Ανιγκό): Σωτηρίου, Τσαμπούρης, Τριποτσέρης, Ζοάο Φαβάρο (75΄ Ζαραδούκας), Αντιλεού, Νιάς, Μητρόπουλος, Γιουσούφ (83΄ Νίκας), Σουμπίνιο (63΄ Σαβαντογκό), Γιακουμάκης, Μαρκόβσκι. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags