Facebook Pixel Sportdog.gr | Βόμβες Σάββα για ΠΑΟΚ, Άρη και… βιντεοκασέτες! «Ο Ολυμπιακός τον τίτλο, μπράβο στον Παναθηναϊκό»!
| 2018-03-11 20:23:00

Βόμβες Σάββα για ΠΑΟΚ, Άρη και… βιντεοκασέτες! «Ο Ολυμπιακός τον τίτλο, μπράβο στον Παναθηναϊκό»!

Sportdog Team
Βόμβες Σάββα για ΠΑΟΚ, Άρη και… βιντεοκασέτες! «Ο Ολυμπιακός τον τίτλο, μπράβο στον Παναθηναϊκό»!

«Τρελαμένος» με τις τελευταίες εξελίξεις ο Θεοδωρίδης.

Καταιγιστικός ήταν για ακόμα μία φορά ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά την άνετη νίκη του Ολυμπιακού με 4-0 στον Πλατανιά, όπου σχολίασε την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για τον ΠΑΟΚ, κάνοντας λόγο για πολιτικές παρεμβάσεις υπέρ του Ιβάν Σαββίδη, έδωσε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την σχετική ανακοίνωσή του, ενώ τόνισε πως το φετινό πρωτάθλημα πρέπει να το πάρουν οι Πειραιώτες και σημείωσε πως έχει και βιντεοκασέτες που μπορεί να αποδείξει το γιατί.

Παράλληλα, τόνισε με νόημα πως έχουν εξαφανιστεί ομαδάρες της Θεσσαλονίκης λόγω του ΠΑΟΚ και συμπλήρωσε ότι… κάτι ξέρει πως μπορεί να μην ανέβει τελικά ο Άρης στην Σούπερ Λιγκ!

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης στην κάμερα της Nova μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Πλατανιά στα Χανιά:

«Είχα κάνει ολόκληρη ομιλία για τη Μακεδόνια όταν είχε γίνει η συγκέντρωση και όταν μετά μεταφέρθηκε στην στην Αθήνα. Τι συγκίνηση μας πιάνει όλους όταν ακούμε το όνομα Μακεδονία. Όνομα ελληνικό και τίποτε άλλο. Αυτή την στιγμή ο νους μας είναι στα δύο λεβεντόπαιδα που έχουν συλληφθεί από τους Τούρκους στα σύνορα μας. Αυτό είναι το θέμα που θα έπρεπε να κυριαρχεί. Σε αυτό θα έπρεπε να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις, γιατί ακούω το ένα και το άλλο και τίποτα δεν γίνεται. Και από ότι βλέπω θα τραβήξει πολύ καιρό. Σκεφτείτε τις οικογένειες αυτών των παιδιών. Να είμαστε δίπλα σε αυτά τα παιδιά. Σκεφτείτε να ξεκινήσουμε από την Τουρκία, τα Σκόπια, την Αλβανία. Διαμελίστηκε η Ελλάδα. Πρώτα από όλα είμαστε Ελληνες. Πρώτα θα σκεφτούν αυτά τα παιδιά και όλη μας η προσοχή θα είναι το πότε θα γυρίσουν πίσω στην Ελλάδα το συντομότερο. Εχουν γονείς, όλοι τους αγαπάνε και είμαστε δίπλα τους.

Είναι η πρώτη φορά που δεν θα συζητήσω για το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Ηταν ένα παιχνίδι ρουτίνας για εμάς, κερδίσαμε 4-0. Ηταν τόσες πολλές οι σκέψεις μου, από τα εκατομμύρια τηλεφωνήματα που δεχθήκαμε σήμερα στον Ολυμπιακό, με την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εχουν διαλύσει και δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θα αρχίσω τελείως αντίστροφα σήμερα. Θα αρχίσω από την ανακοίνωση και μπράβο τους, του Παναθηναϊκού. Ο οποίος επεσήμανε σήμερα ότι η απόφαση του δευτεροβάθμιου οργάνου καταλύει όλα τα όργανα, είναι προϊόν πολιτικής παρέμβασης και σκανδαλώδους διαχείρισης προς όφελος συγκεκριμένου επιχειρηματία. Είναι χοντρά αυτά που λέγονται και δεν θα την πληρώνει ο ελληνικός λαός για τον οποιοδήποτε επιχειρηματία. Για να τα λέει ο Παναθηναϊκός κάπου στηρίζεται. Μην ξεχνάτε ότι στην αρχή υπήρχε συμμαχία τριών ομάδων και ο Ολυμπιακός ήταν απ' έξω. Εμείς δεν θα αφήσουμε κανέναν επιχειρηματία, ό,τι σχέσεις και αν έχει, γιατί εδώ το γράφει καθαρά, να ακουμπήσει τον Ολυμπιακό. Μέχρι στιγμής εγώ ξέρω τι τραβάει ο Ολυμπιακός. Εμείς που δουλεύουμε στον Ολυμπιακό ξέρουμε τι συμβαίνει γύρω από την Ολυμπιακό. Εμείς που δουλεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ για τον Ολυμπιακό, τίμια και ωραία. Βάζει εκατομμύρια ο πρόεδρος μας. Αλλοι πάνε να φτιάξουν γήπεδα τσάμπα, άλλοι πάνε να κάνουν και εγώ δεν ξέρω τι. Εμείς έχουμε την αγάπη μας για τον Ολυμπιακό και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να ακουμπήσει τον Ολυμπιακό. Ο πατέρας μου από τότε που ήμουν μικρός μου έλεγε, μακριά από τις δουλειές που γίνονται βράδυ. Στην Ελλάδα είναι συνηθισμένο αυτό. Τα μνημόνια να περνάνε βράδυ και τώρα είδαμε δικαστικές αποφάσεις να βγαίνουν στις 3 το πρωί. Αυτά είναι πρωτόγνωρα πράγματα για την ελληνική δημοκρατία για τους νόμους της Ελλάδος και για οτιδήποτε γίνεται στην Ελλάδα.

Εχουμε ξεφτιλίσει τα πάντα, όλους τους θεσμούς και δεν ανέχομαι, σαν Ολυμπιακός, στην ηλικία που είμαι να ακουμπήσει κανένας, όπως ακουμπήσανε βάναυσα χθες τον Ολυμπιακό. Τους καλώ όλους αυτούς του κυρίους, που έφερναν τις προτάσεις στο δικαστήριο, γιατί έμαθα τις ερωτήσεις και απαντήσεις. Να μου τις φέρουν μπροστά μου, μαζί μου. Εχω καλέσει επανειλημμένος τον πρόεδρο της ΕΠΟ, ο οποίος με αποφεύγει και εγώ δεν ξέρω σαν τι, να συζητήσουμε τα πάντα, αλλά με επιχειρήματα και επί της ουσίας. Γι αυτό δεν μου αρέσει η πολιτική και δεν έχω ασχοληθεί με την πολιτική, για τα ψέμματα. Αυτό που μισώ στη ζωή μου είναι τα ψέμματα. Εγώ μιλάω πάντα την αλήθεια και πάντα με αποδείξεις και στην ουσία του θέματος. Τα λέω όλα αυτά γιατί δεν μπορώ να συγκρατήσουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού. Εχουν φτάσει στο απροχώρητο.

Και συνεχίζω με την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού, όπου λέει: Να υπενθυμίσουμε ότι πέρυσι σε περίπου όμοιο περιστατικό οι συνέπειές της τότε απόφασης για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπήρξαν καταστροφικές σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, χειρότερη θέση κατάταξης στα play offs και μαζί με την αφαίρεση βαθμών και τα επιβληθέντα πρόστιμα, βύθισαν ακόμα περισσότερο οικονομικά την εταιρεία. Η χθεσινή απαράδεκτη απόφαση πιστοποιεί ότι δεν λειτουργεί κράτος δικαίου. Ζητούμε ως ελάχιστη ένδειξη αξιοπρέπειας την παραίτηση σύσσωμης της διοίκησης της ΕΠΟ αν θέλει τουλάχιστον να σώσει τα προσχήματα.

Προσέξτε να δείτε, φέρανε κάτι παραδείγματα, ότι το ματς στη Θεσσαλονίκη δεν τελείωσε γιατί δεν άρχισε. Αυτά είναι πρωτόγνωρα για το ποδόσφαιρο και δεν θα αλλάξουν τους νόμους του ποδοσφαίρου. Ο διαιτητής βγήκε στη σέντρα, μαζί με τις ομάδες, έβαλε τους παίκτες να χαιρετηθούν. Θα σας πως όλες τις λεπτομέρειες γιατί εμείς ήμασταν δίπλα. Και σε αυτό το αντικείμενο που έφαγε ο προπονητής μας και έπεσε κάτω. Φοβηθήκαμε για διάσειση και το λέω ευθέως. Εγώ δεν πήγα να τον ακουμπήσω. Οι άνθρωποι αυτοί ήταν απαράδεκτοι. Αφήσαμε τον διαιτητή, χαιρέτησε τους παίκτες, πήρε θέση και γύρισε και έδειξε τις εστίες που θα παίζανε. Αφού έγινα όλα αυτά ξεκίνησε η γιορτή να γίνει το παιχνίδι και ας αφήσουν όλα τα άλλα. Παράδειγμα με τον Παναθηναϊκό πάλι με τον Φινμπόγκασον. Δεν έγινε ποτέ παιχνίδι γιατί μία φωτοβολίδα έπεσε πάνω στο μπούτι του παίκτη και ήρθε και το πιστοποίησε ο γιατρός του Παναθηναϊκού. Το θυμάμαι το γεγονός γιατί ήμουν εκεί. Αυτά τα παραμύθια να τα αφήσουν, δεν υπάρχει θέμα κανένα. Δεν υπάρχει αρχή και τέλος παιχνιδιού. Στο εξωτερικό θα μας κοροϊδεύουν, ας πάνε να το αναλύσουν αυτό στο εξωτερικό και να πουν ότι χτυπήσανε τον προπονητή από τη θύρα που τους είχα επισημάνει το πρωί. Δύο επικίνδυνα μέρη υπάρχουν στον ΠΑΟΚ, η θύρα 4 που είναι τα σημαιάκια του κόρνερ και οι επίσημοι. Η φυσούνα που βγαίνουν οι ποδοσφαιριστές. Τους το είχα επισημάνει δέκα φορές το πρωί σαν να τους έλεγα προσέξτε γιατί αν γίνει ζημία από εκεί θα γίνει. Δεν μιλούσαν, έκαναν τους έξυπνους. Αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας γιατί ο άνθρωπος αυτός ήταν επαγγελματίας να κάνει αυτά. Είχε τιμωρηθεί, τον πληρώσανε, τον έβαλαν ξανά εκεί. Και που; Στα επίσημα. Ειδικά στα επίσημα του ΠΑΟΚ, μόνο επίσημοι δεν πάνε. Πάει οτιδήποτε άλλο, δεν θέλω να τους χαρακτηρίσω. Καταλάβατε τι θέλετε να πω. Αφήσανε στην άκρη όλες τις ομαδάρες της Θεσσαλονίκης με ιστορία. Ούτε με τον Αρη είχαμε ποτέ τέτοια, ούτε με την Καλαμαριά, ούτε με τον Ηρακλή. Ιστορικές ομάδες της Θεσσαλονίκης και φοβάμαι μήπως δεν ανέβει και ο Αρης κατηγορία. Το λέω και ας καθίσουν στη Θεσσαλονίκη να ψαχτούν. Εχει αρχίσει ένα τρομακτικό παιχνίδι εναντίον του Ολυμπιακού. Τώρα να δείτε τι θα γίνει με τους δύο που απομείνανε, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Περιμένετε λίγο καιρό και θα δείτε. Τι θέλω να πω με αυτά.

Η δικαιοσύνη πρέπει να μένει στο ύψος της, δεν έχει ανάγκη κανέναν. Πάντα πίστευα στη ζωή μου σε δύο πράγματα, στη δικαιοσύνη και στην Αστυνομία. Μην με απογοητεύσουν και οι δύο. Τώρα με το ποδόσφαιρο γίνονται σημεία και τέρατα. Δεν μπορεί να γίνεται χαμός σε ένα γήπεδο και να μην γράφει η αστυνομία όσα συνέβησαν. Δεν γίνεται. Πήγανε, δεν μιλήσαμε, γύρισαν όλη την Ελλάδα, έσπασαν όλα τα γήπεδα και η αστυνομία δεν πήρε χαμπάρι. Στείλαμε βίντεος και φωτογραφίες. Αυτά δεν ήταν οι δικαστές; Της νύχτα τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά. Αυτό το λέει ο ελληνικός λαός και ξέρετε γιατί τα λέω. Για ποιους το λέω. Αυτούς θα τους κρίνει ο λαός από εδώ και μπρος. Κύριε Τσίπρα και όλη η κυβέρνηση αφήστε τον Ολυμπιακό ήσυχο. Εγώ πολιτικά δεν με ενδιαφέρουν τι θα κάνουν. Εμένα με ενδιαφέρει μόνο ο Ολυμπιακός. Κάτω τα χέρια από τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα, του έχετε αφαιρέσει 14 βαθμούς και μπορώ να το αποδείξω με βιντεοκασέτες και τα πάντα. Μαζευτείτε όλοι σας μακριά από τον Ολυμπιακό. Δεν με ενδιαφέρει η πολιτική στη ζωή μου. Μακριά από τον Ολυμπιακό. Ολοι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού πρέπει να είμαστε ήρεμοι με αυτή την κατάσταση, να μην βγούμε στους δρόμους, να μην καταλάβουμε την πλατεία συντάγματος, να μην κατέβουμε στον Πειραιά. Για παρελάσεις και τέτοια δεν είναι της ώρας. Θα περιμένουμε γιατί θα υπάρχουν εξελίξεις οπωσδήποτε, θα είναι κόσμιοι, εμείς ακούμε πάντα τους νόμους του κράτους, άλλοι δεν τους βάζουν μπροστά. Ηρεμία, ησυχία και εμείς είμαστε εδώ μπροστά. Τουλάχιστον εγώ στην ηλικία που είμαι δεν θα αφήσω κανέναν να ακουμπήσει τον Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags