Facebook Pixel Sportdog.gr | «Αν είναι να σώσουμε την πατρίδα, ας πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ»!
| 2018-03-12 00:23:00

«Αν είναι να σώσουμε την πατρίδα, ας πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ»!

Sportdog Team
«Αν είναι να σώσουμε την πατρίδα, ας πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ»!

Δήλωση από τον πρόεδρο της ΑΕΚ - Αποκάλυψη για τη διακοπή.

Μια απίστευτη δήλωση έκανε ο πρόεδρος της Ένωσης, Βαγγέλης Ασλανίδης, μετά τα όσα έγιναν στην Τούμπα και οδήγησαν στην διακοπή του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

"Αν είναι να σώσουμε την πατρίδα, καλύτερα να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα. Αίσχος! Ντροπή!", ήταν η λιτή δήλωση του κ. Ασλανίδη.

ΑΕΚ: «Ο Κομίνης μάς είπε ότι η διακοπή οφείλεται στον Σαββίδη»!

Το… τρίτο ημίχρονο από το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ καλά κρατεί, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο διαιτητής Κομίνης μέτρησε το γκολ του Βαρέλα και διέκοψε τον αγώνα με υπαιτιότητα της Ένωσης.

Από την πλευρά της, πάντως, η ΑΕΚ ναι μεν επιβεβαιώνει με επίσημη ενημέρωση ότι το γκολ του ΠΑΟΚ μέτρησε, ωστόσο υποστηρίζει ότι ο διαιτητής είπε στους ανθρώπους των «κιτρινόμαυρων» ότι ο αγώνας διεκόπη λόγω της βίαιης εισβολής του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο!

Στη συνέχεια, αναφέρει ότι μετά την πάροδο εύλογου χρονικού διαστήματος ο Κομίνης φώναξε τις ομάδες ρωτώντας τι θα γίνει, ενημέρωσε ότι το γκολ τελικά θα το μετρήσει και ότι το σκορ είναι 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, η ΑΕΚ του απάντησε ότι μετά την παρέλευση τόσο μεγάλου χρόνου και με αυτές τις συνθήκες τρομοκρατίας (αναφέρθηκαν στα όπλα και όλα όσα έγιναν) η Ένωση δεν πριτίθεται να κατέβει.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags