Facebook Pixel Sportdog.gr | Τεράστια ανατροπή από το φύλλο αγώνα: «Γι’ αυτό διεκόπη το ματς - Τι γράφει για Ιβάν και ΑΕΚ»!
| 2018-03-12 12:01:00

Τεράστια ανατροπή από το φύλλο αγώνα: «Γι’ αυτό διεκόπη το ματς - Τι γράφει για Ιβάν και ΑΕΚ»!

Sportdog Team
Τεράστια ανατροπή από το φύλλο αγώνα: «Γι’ αυτό διεκόπη το ματς - Τι γράφει για Ιβάν και ΑΕΚ»!

Τα πάνω-κάτω για όσα έγιναν στην Τούμπα...

Ανατροπή στα μέχρι όσα ξέραμε προκύπτει από όσα μετέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Κώστας Κετσετζόγλου.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι στο φύλλο αγώνα της Τούμπας δεν αναφέρεται πουθενά ότι το παιχνίδι διεκόπη με υπαιτιότητα της Ένωσης και η διακοπή οφείλεται και μόνο στην εισβολή του Ιβάν Σαββίδη.

Επίσης, ο Γιώργος Κομίνης αναφέρει ξεκάθαρα όσα του είπε ο Λούμπος Μίχελ («τελείωσες σήμερα!»), όπως και όσα του κατήγγειλε ο Μηνάς Λυσσάνδρου πως ο Ιβάν Σαββίδης οπλοφορούσε.

Παράλληλα, ο διαιτητής αναφέρει ότι θα ανακοίνωνε την αλλαγή της απόφασης για το γκολ μέσα στο γήπεδο, αλλά εκείνη τη στιγμή έγινε η εισβολή του προέδρου του ΠΑΟΚ, αφού παραδέχεται ότι νωρίτερα είχε ακυρώσει το τέρμα ως οφσάιντ.

«Το φύλλο αγώνα κάνει τα πράγματα εντελώς ξεκάθαρα, και για τη βαριά ποινή που περιμένει τον ΠΑΟΚ, αλλά και ότι το παιχνίδι δεν υπάρχει περίπτωση να μην κατακυρωθεί υπέρ της ΑΕΚ», ανέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags