Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρέχουν οι εξελίξεις μετά τα έκτροπα στην Τούμπα: Πάμε προς διακοπή του πρωταθλήματος;
| 2018-03-12 13:23:00

Τρέχουν οι εξελίξεις μετά τα έκτροπα στην Τούμπα: Πάμε προς διακοπή του πρωταθλήματος;

Sportdog Team
Τρέχουν οι εξελίξεις μετά τα έκτροπα στην Τούμπα: Πάμε προς διακοπή του πρωταθλήματος;

Τι θα αποφασίσει η κυβέρνηση.

Όλα είναι ανοικτά για την εξέλιξη του πρωταθλήματος της Superleague, μετά τα όσα τραγικά συνέβησαν στο γήπεδο της Τούμπας και οδήγησαν στη διακοπή του αγώνα μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ

Η εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο, οι απειλές του ιδίου και στελεχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς το διαιτητή και παράγοντες της ΑΕΚ και κυρίως η εικόνα του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ να φέρει όπλο φέρνουν εξελίξεις και πλέον θεωρείται εξαιρετικά πιθανή η διακοπή του πρωταθλήματος, τουλάχιστον έως ότου κριθούν από τη Δικαιοσύνη τα έκτροπα της Τούμπας.

Μάλιστα, λίγο μετά τις 10:00 το πρωί την πόρτα του Μαξίμου πέρασε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος από χθες το βράδυ ήταν σε ανοικτή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό, μετά τα όσα έλαβαν χώρα στη Θεσσαλονίκη.

Από το πρωί της Δευτέρας, εξάλλου, αναζητούνται στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο Ιβάν Σαββίδης και ακόμη τέσσερα άτομα, της προσωπικής του ασφάλειας, που εισέβαλαν μαζί του στον αγωνιστικό χώρο. Αν δεν εντοπιστούν, μέχρι το βράδυ, οπότε και λήγει το αυτόφωρο, θα ακολουθήσει η έκδοση εντάλματος σύλληψης.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags