12/03/18 - 18:48

Ανακοίνωση Παναθηναϊκής Συμμαχίας για Γραφείο Τύπου, Αλαφούζο και... Θεοδωρίδη!

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία μέσω ανακοίνωσής της στρέφεται κατά του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ και του Γιάννη Αλαφούζου ενώ αναφέρεται και στις δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη.

Sportdog Team
Ανακοίνωση Παναθηναϊκής Συμμαχίας για Γραφείο Τύπου, Αλαφούζο και... Θεοδωρίδη!
1.752views 0shares

Αναλυτικά αναφέρει

«Η Παναθηναϊκή Συμμαχία υπενθυμίζει στο γραφείο τύπου της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ότι εργάζεται στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό σύλλογο της χώρας και όχι σε γραφείο τύπου Πολιτικού Κόμματος.

Στον κύριο Αλαφούζο, ο οποίος επικαλείται τη νομιμότητα (!!!), του υπενθυμίζουμε να εξοφλήσει τους απλήρωτους υπαλλήλους των 800€, τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ της ομάδας καθώς και το δημόσιο ώστε να εξασφαλίσει την άδεια για τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού στη SUPER LEAGUE της επόμενης σεζόν και να εγκαταλείψει τα σχέδια του να τον μετατρέψει σε παράρτημα, υποστηρίζοντας αυτούς που τα προηγούμενα χρόνια έκαναν ότι μπορούσαν για να τον καταστρέψουν εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

ΥΓ: Ευχόμαστε στους προέδρους-ιδιοκτήτες που μας έχουν κάνει να ξεχάσουμε εδώ και χρόνια τις Κυριακές μας, εξαφάνιση σύντομα από τα ποδοσφαιρικά, οικονομικά και πολιτικά δρώμενα της πατρίδας μας.

ΥΓ2 : Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτίλα, για έναν Παναθηναϊκό, από το να σε ευχαριστεί και να σε συγχαίρει ο κ. Σάββας Θεοδωρίδης».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ