Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν... είχε ιδέα η ΕΠΟ για την διακοπή του πρωταθλήματος!
| 2018-03-12 19:44:00

Δεν... είχε ιδέα η ΕΠΟ για την διακοπή του πρωταθλήματος!

Sportdog Team
Δεν... είχε ιδέα η ΕΠΟ για την διακοπή του πρωταθλήματος!

Αυτό παραδέχθηκε ο Γραμμένος, μετά την συνάντηση με τον Βασιλειάδη.

Σειρά επαφών με τους θεσμικούς φορείς του ποδοσφαίρου ξεκίνησε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασής του ιδίου και του πρωθυπουργού περί διακοπής του πρωταθλήματος επ’ αόριστο.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης συναντήθηκε ήδη με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, ο οποίος σε δήλωσή του αμέσως μετά, παραδέχθηκε ουσιαστικά πως η ΕΠΟ δεν γνώριζε τίποτα για την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένες ανακοινώσεις για μέτρα και αποφάσεις, δεν έγιναν, ωστόσο αποχωρώντας από το υφυπουργείο Αθλητισμού, ο Βαγγέλης Γραμμένος δήλωσε τα εξής:

«Πληροφορήθηκα κι εγώ την απόφαση της κυβέρνησης περί αναστολής του πρωταθλήματος. Σκοπός της επίσκεψής μου ήταν να ανταλλάξουμε απόψεις για να δούμε πώς ένα πρωτάθλημα που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει τις γνωστές παθογένειές του.

Το επόμενο χρονικό διάστημα και αφού υπάρξει διαβούλευση με τη λίγκα, θα είμαστε σε θέση και με τον υπουργό να ανακοινώσουμε το επόμενο πλαίσιο που θα μπορέσει να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags