Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποια Τούμπα; Παίκτης δέχτηκε επίθεση με σκουπόξυλο
| 2018-03-13 03:32:00

Ποια Τούμπα; Παίκτης δέχτηκε επίθεση με σκουπόξυλο

Sportdog Team
Ποια Τούμπα; Παίκτης δέχτηκε επίθεση με σκουπόξυλο

Σε ποιο ελληνικό γήπεδο έγινε αυτό το περιστατικό;

Τα γεγονότα στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ μονοπώλησαν το ενδιαφέρον. Είχαμε και αλλού όμως έκτροπα.

Συγκεκριμένα, στην Κρήτη, στο χθεσινό αγώνα του 8ου ομίλου της Γ' εθνικής, μεταξύ του Ατσαλένιου και του Φωστήρα, ο παίκτης της ομάδας του Ταύρου, Πέτρος Καλημέρης, πήγε να εκτελέσει πλάγιο άουτ και οπαδός της ομάδας του Ηρακλείου τον χτύπησε με σκουπόξυλο στο κεφάλι, όπου και του προκάλεσε δύο τραύματα στο πάνω μέρος του κεφαλιού του!

Ο παίκτης του Φωστήρα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, με τους «κιτρινόμαυρους» να ολοκληρώνουν με δέκα παίκτες το παιχνίδι. Η διοίκηση του Φωστήρα με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός προχώρησε στην έκδοση ανακοίνωσης, στην οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Παίκτης της ομάδας μας δέχτηκε σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Δεν έχουμε το παραμικρό παράπονο με την επίσημη διοίκηση του Ατσαλένιου, αλλά σίγουρα, δεν περιμέναμε να γίνουμε θεατές το συγκεκριμένου συμβάντος, που έφερε το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω».

Από την πλευρά του ο παίκτης της ομάδας του Ταύρου προχώρησε σε ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου και ανέφερε τα εξής ακόλουθα: «Μερικές φορές βλέπεις πράγματα και εύχεσαι να μην συμβούν ποτέ σε εσένα. και έρχεται η στιγμή που σε χτυπάει οπαδός στο κεφάλι με ένα σκουπόξυλο και αναρωτιέσαι γιατί ρε άνθρωπε σε μένα.. τι σου έκανα; οι διαιτητές κλείνουν τα μάτια ο παρατηρητής δεν βλέπει τίποτα και οι αστυνομικοί στο ίδιο έργο θεατές. Αν τους είχα μπροστά μου θα τους έκανα την εξής ερώτηση. Τι θα κάνανε οι "κύριοι" αυτοί αν κάποιος χτύπαγε το παιδί τους με αυτό τον τρόπο; Θα έκλειναν πάλι τα μάτια και θα λέγανε ότι το κάνει στα ψέματα. Δεν νομίζω.. Ο Θεός ευτυχώς είναι μεγάλος και βλέπει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags