13/03/18 - 04:33

Ποδοσφαιρική λογομαχία έγινε viral - «Τι offside δίνεις τώρα;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κακός χαμός σε ελληνικό γήπεδο.

Sportdog Team
Ποδοσφαιρική λογομαχία έγινε viral - «Τι offside δίνεις τώρα;» (ΒΙΝΤΕΟ)
1.127views 0shares

Η «Viral (λογο)μαχία της χρονιάς» (0-0), έμελλε να σφραγιστεί στο Σβορώνο, ανάμεσα στην τοπική Αναγέννηση και τον Πιερικό Ρυακίων, αφήνοντας πίσω της, μια... μεταφυσική μετουσίωση του «Λόγου», της Αρχαίας Ελληνικής Φιλοσοφίας, με διαστημικές στιγμές και κοσμογονικούς διαλόγους, σε μια συνομωσία του σύμπαντος, που θέτει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο (και δη της Πιερίας), στη σφαίρα και στον απόλυτο κόσμο του «εόντος», όπως και στον Ηράκλειτο! (όλα αυτά έγιναν με αφορμή τον αγώνα επιβίωσης -23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας- για τους γηπεδούχους.

Το παιχνίδι, στο πρώτο μέρος, σύμφωνα με το metrosport.gr, δεν προμήνυε την εξέλιξή του, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρωτοβουλία και την κατοχή της μπάλας και να είναι περισσότερο επικίνδυνοι στο επιθετικό κομμάτι, με Κόλτση και Μπαμπατζιάνη. Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, είχαν δοκάρι, σε μια φάση τριών ταχυτήτων. Στην επανάληψη, ο αγώνας πήρε μία άγρια ομορφιά, με αυξανόμενο ρυθμό και εν μέσω δυνατών μονομαχιών, οι ποδοσφαιριστές προσπάθησαν, να πετύχουν το γκολ, που θα τους έθετε σε θέση οδηγού, με τους φιλοξενούμενους, να νιώθουν την πίεση του χρόνου και το άγχος της επικράτησης.

Οι γηπεδούχοι είχαν και πάλι δοκάρι, με κεφαλιά του Παπαζήση, ενώ τα Ρυάκια είχαν περισσότερες αλλά λιγότερο κλασικές ευκαιρίες, μέχρι τη στιγμή της... σκηνοθετικής παρέμβασης. Η αποβολή του Γ. Ελεζί, περιόρισε τις επιθετικές πρωτοβουλίες της Αναγέννησης, αλλά και τα Ρυάκια, δεν κατόρθωσαν να μετουσιώσουν σε γκολ τις επιθετικές τους ενέργειες, με αποτέλεσμα ο αγώνας να λήξει ισόπαλος, με το τρίτο ημίχρονο, πάντως, να συνεχίζεται και με τις εστίες...φωτιάς να σβήνουν σταδιακά.

Highlights: ο... Πλατωνικός διάλογος -viral σκηνή πρώτη από την ελληνική ταινία «Βachelor 2- ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, με αφορμή ένα μαρκάρισμα αμυντικού των Ρυακίων, με επιπρόσθετο συμπρωταγωνιστή την cult διαιτητική φυσιογνωμία της Πιερίας, που κρατούσε για ώρα από μία κάρτα, διαφορετικού χρώματος, στο κάθε του χέρι, καλώντας σε σύσκεψη, εν είδει σκηνοθέτη, αφήνοντας να εξελιχθεί μία σκηνή-παρακαταθήκη του σύγχρονου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

 

Δείτε το:


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ