Facebook Pixel Sportdog.gr | «Παρέμβαση» Ψωμιάδη υπέρ Σαββίδη: «Αφού δεν τον σέβεστε, θα τον φοβάστε! Υποκριτές, είδατε το όπλο και...»
| 2018-03-12 22:47:00

«Παρέμβαση» Ψωμιάδη υπέρ Σαββίδη: «Αφού δεν τον σέβεστε, θα τον φοβάστε! Υποκριτές, είδατε το όπλο και...»

Sportdog Team
«Παρέμβαση» Ψωμιάδη υπέρ Σαββίδη: «Αφού δεν τον σέβεστε, θα τον φοβάστε! Υποκριτές, είδατε το όπλο και...»

Δηλώσεις που θα προκαλέσουν ντόρο.

Ευθύνες για την διακοπή του ελληνικού πρωταθλήματος στην Πολιτεία επιρρίπτει ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, σχολιάζοντας την επ’ αόριστον αναβολή του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου και τα γεγονότα στο γήπεδο της Τούμπας.

Παράλληλα, με δήλωσή του κάνει λόγο για «συντονισμένη προσπάθεια για τη στοχοποίηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας, ηθικός αυτουργός για τη διακοπή του ελληνικού πρωταθλήματος είναι η ίδια η Πολιτεία, η οποία δεν έκανε ποτέ πράξη τις προεκλογικές της δεσμεύσεις για κάθαρση στο χώρο του πολύπαθου ελληνικού ποδοσφαίρου. Από εκεί και πέρα, είναι σε πλήρη εξέλιξη μια συντονισμένη προσπάθεια για τη στοχοποίηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη. Προηγήθηκε βέβαια η εκστρατεία απαξίωσης και χλευασμού του, με ρατσιστικές αναφορές στην ποντιακή του καταγωγή.

Προφανώς θα βόλευε αυτούς που είχαν τα κουμάντα επί δεκαετίες να βγει από το κάδρο ο Ιβάν Σαββίδης, να γίνει αυτός ο αποδιοπομπαίος τράγος, να πληρώσει αμαρτίες άλλων, τα φαινόμενα σαπίλας και σήψης που έχουν καταδικάσει το άθλημα στην απόλυτη ανυποληψία. Ασφαλώς κανείς δεν δικαιολογεί τις εικόνες από το γήπεδο της Τούμπας που είδε το βράδυ της Κυριακής όλη η Ελλάδα.

Ας έρθει, όμως, ένας στη θέση αυτού του ανθρώπου που εδώ και επτά χρόνια προσφέρει στον ΠΑΟΚ και στην οικονομία της βόρειας Ελλάδας και βιώνει μπροστά στα μάτια του την αδικία με τον πλέον αισχρό τρόπο. Οι μάσκες έπεσαν. Τον Πόντιο αφού δεν τον σέβεστε, θα τον φοβάστε.

Όσο αφορά στους υποκριτές που είδαν ένα όπλο σε μια θήκη –πράξη που βεβαίως δεν επικροτώ σε αγωνιστικό χώρο-, ας κοιτάξουν πρώτα στην κεντρική εξουσία, που από το 2009 «πυροβολεί» κατά ριπάς τον ελληνικό λαό οδηγώντας τον στη φτωχοποίηση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags