12/03/18 - 23:09

Στήριξη από την ΚΑΕ στην ΠΑΕ ΑΕΚ για Τούμπα: «Σοκαρίστηκε η υφήλιος»

Η μπασκετική Ένωση πήρε θέση για τα όσα συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη.

Στήριξη από την ΚΑΕ στην ΠΑΕ ΑΕΚ για Τούμπα: «Σοκαρίστηκε η υφήλιος»
648views 0shares
TAGS

Τη στήριξή της στη ΠΑΕ δήλωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ.Στην Ένωση δηλώνουν σοκαρισμένοι με όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα και ζητούν την άμεση απονομή δικαιοσύνης.

Αναλυτικά:

«Η ΑΕΚ Β.C. εκφράζει την απόλυτη στήριξή της προς την ΑΕΚ ΠΑΕ, στις όποιες ενέργειές της για εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου και δηλώνει αλληλέγγυα με την πολιτική ευθύνης, που ακολουθεί.

Τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα, όσα είδε σοκαρισμένη όλη η υφήλιος από τον τηλεοπτικό δέκτη προκαλούν την οργή όλων των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων. Είναι αυτονόητο, ότι στην Τούμπα χάθηκε κάθε έννοια αθλητικού πολιτισμού.

Θέλουμε να ευχηθούμε στη Διοίκηση της ΑΕΚ ΠΑΕ κάθε επιτυχία στην προσπάθεια, που θα καταβάλλει για πλήρη δικαίωση και ευελπιστούμε όπως τα αρμόδια όργανα σπεύσουν για την απονομή δικαιοσύνης και την τιμωρία εκείνων, που διασαλεύουν την ηρεμία και το αίσθημα ασφάλειας σε μια ευνομούμενη Πολιτεία.

Κατ΄επέκταση ευχόμαστε η ποδοσφαιρική ΑΕΚ να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθληματικού τίτλου. Διότι αποτελεί κοινή παραδοχή, φίλων και αντιπάλων, ότι εντός του αγωνιστικού χώρου είναι κατά την τρέχουσα περίοδο η καλύτερη ομάδα».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ