Facebook Pixel Sportdog.gr | Δήλωση «μαχαιριά» Κάνιας για Σαββίδη: «Του λέγαμε, ότι βλάπτει την ομάδα»
| 2018-03-13 11:57:00

Δήλωση «μαχαιριά» Κάνιας για Σαββίδη: «Του λέγαμε, ότι βλάπτει την ομάδα»

Sportdog Team
Δήλωση «μαχαιριά» Κάνιας για Σαββίδη: «Του λέγαμε, ότι βλάπτει την ομάδα»

Ο μέσος του ΠΑΟΚ μίλησε στην πατρίδα του για τη διακοπή.

Δηλώσεις στον Cadena Ser έκανε ο Χοσέ Κάνιας. Ο Ισπανός μέσος του ΠΑΟΚ περιέγραψε όσα έζησε στην Τούμπα τονίζοντας πως ακόμη και συμπαίκτες του έλεγαν στον Ιβάν Σαββίδη να φύγει από το γήπεδο γιατί βλάπτει την ομάδα κάτι που σίγουρα σκάει σαν... μαχαιριά στη Θεσσαλονίκη για τη συμπεριφορά του μεγαλομετόχου της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

«Εδώ και καιρό στο ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχουν επεισόδια, αλλά τώρα τελευταία είναι πολύ σοβαρά και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Δεν είναι καλό για το ποδόσφαιρο. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Αρχικά ο διαιτητής μέτρησε το γκολ, μετά από έξι λεπτά το ακύρωσε και τότε οι δύο πάγκοι μπήκαν στο γήπεδο. Τότε είδαμε τον πρόεδρο να μας καλεί να πάμε στα αποδυτήρια. Εμείς ήμασταν σε κατάσταση σοκ. Αργότερα είδαμε στις φωτογραφίες πως έφερε όπλο, κάτι που μας επηρέασε γιατί δεν το περιμέναμε. Ακόμη και παίκτες μας του έλεγαν να βγει από τον αγωνιστικό χώρο γιατί έκανε κακό στην ομάδα», τόνισε ο Κάνιας.

Όσο για την απόφαση της κυβέρνησης για τη διακοπή του πρωταθλήματος, είπε: «Δεν το περίμενα, αλλά από την άλλη το καταλαβαίνω, γιατί υπάρχουν οι συνθήκες που είναι ανεπίτρεπτες για το ποδόσφαιρο. Αυτά τα πράγματα δεν μπορεί να συμβαίνουν και μας πλήττουν στο μέγιστο βαθμό. Το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός φτάνουν σε σημείο που δεν μπορούμε να το αντέξουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags