Facebook Pixel Sportdog.gr | Όργιο φημών για Ιβάν - Το σημείο που «κρύβεται», τι θα κάνει με τον ΠΑΟΚ και το πρωτοσέλιδο-καρφί!
| 2018-03-13 12:05:00

Όργιο φημών για Ιβάν - Το σημείο που «κρύβεται», τι θα κάνει με τον ΠΑΟΚ και το πρωτοσέλιδο-καρφί!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Όργιο φημών για Ιβάν - Το σημείο που «κρύβεται», τι θα κάνει με τον ΠΑΟΚ και το πρωτοσέλιδο-καρφί!

Κρίσιμες ώρες και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Όλα εδώ.

Σε πολύ δύσκολη κατάσταση έχει περιέλθει ο Ιβάν Σαββίδης, όπως σας γράψαμε από την πρώτη στιγμή στο sportdog.gr, μετά την απόφαση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, μαζί με τους σωματοφύλακές του, έχοντας πάνω του σε εμφανές σημείο περίστροφο. 

Πλέον, το αφεντικό του Δικεφάλου αναμένεται να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη και η τιμωρία που μπορεί να του επιβληθεί είναι βαριά. Μάλιστα, οι τελευταίες εξελίξεις φαίνεται πως έχουν «παγώσει» τις σχέσεις του ισχυρού άνδρα με την κυβέρνηση (το αναφέραμε σε χθεσινό ρεπορτάζ), κάτι που επιβεβαιώνεται και από το σημερινό πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας των Συντακτών (δείτε το ΕΔΩ), το οποίο δείχνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον θέλει να κρατήσει αποστάσεις από τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ. 

Η χθεσινή ατάκα, άλλωστε, του Αλέξη Τσίπρα ότι «δε με ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος, αυτή η ιστορία θα τελειώσει και όλοι θα βρεθούν προ των ευθυνών τους», φανερώνει τις προθέσεις της κυβέρνησης (και) απέναντι στον Ιβάν Σαββίδη.

Εξάλλου, θυμίζουμε ότι από χθες το αφεντικό του ΠΑΟΚ αναζητείται από τις αρχές στο πλαίσιο του αυτοφώρου (το οποίο παρήλθε πρέπει να σημειωθεί), ενώ υπάρχει η πληροφόρηση που αναφέρει ότι θα εκδοθεί τις προσεχείς ώρες και ένταλμα σύλληψης. Την ίδια στιγμή, κάποιες -μάλλον τραβηγμένες- φήμες αναφέρουν ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει βρει «καταφύγιο» στο Άγιο Όρος, λόγω και της «σχέσης» του αφεντικού του ΠΑΟΚ με τη θρησκεία. 

Παράλληλα, ακούγεται μέχρι και το σενάριο της παραίτησης του Ιβάν Σαββίδη από τη θέση που έχει στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να «απεμπλακεί» από την ΠΑΕ, έτσι ώστε να αποφύγει τη σχέση και τη σύνδεση με την ομάδα ενόψει των κατηγορητηρίων που θα ακολουθήσουν, κάτι που επίσης έχει βάση, αλλά για την ώρα δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Αν και το τελευταίο post του Γιώργου Σαββίδη, που ανέφερε ότι σκέφτεται να τα παρατήσει(!), ίσως θα μπορούσε να είχε κάποια σχέση, προκειμένου να «προετοιμάσει» τον κόσμο για μια τέτοια -εικονική- απόφαση του πατέρα του.    
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags