Facebook Pixel Sportdog.gr | Εξελίξεις για τα γεγονότα της Τούμπας - Εισαγγελική έρευνα για το «ντου» Σαββίδη
| 2018-03-13 16:00:00

Εξελίξεις για τα γεγονότα της Τούμπας - Εισαγγελική έρευνα για το «ντου» Σαββίδη

Sportdog Team
Εξελίξεις για τα γεγονότα της Τούμπας - Εισαγγελική έρευνα για το «ντου» Σαββίδη

Κινούνται νομικές διαδικασίες εις βάρος του προέδρου του ΠΑΟΚ.

Αποσβολωμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ με την είσοδο του οπλοφορούντα Ιβάν Σαββίδη, στον αγωνιστικό χώρο. Το πρωτάθλημα διακόπηκε, η διαδικασία του αυτόφωρου έληξε την Τρίτη, με τον ηγέτη του ΠΑΟΚ να ζητάει συγγνώμη, οι εξελίξεις όμως είναι ραγδαίες.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του newpost.gr, κατεπείγουσα αυτοπρόσωπη προκαταρκτική εξέταση θα διενεργήσει ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρος Τσόγκας, μετά από εντολή της αθλητικής εισαγγελέως Ευαγγελίας Λιάτσου, για τα έκτροπα της Κυριακής στην Τούμπα και την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο.

Mάλιστα, o Εισαγγελέας ζητεί να κληθεί και ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου, Λούμπος Μίχελ, και να διαπιστωθεί εάν τελέστηκαν παραβάσεις του αθλητικού νόμου και του νόμου περί όπλων, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατείχε και έφερε νόμιμα το όπλο.

Στο πλαίσιο της έρευνας θα κληθούν να καταθέσουν στην εισαγγελέα οι άλλοι τέσσερις εμπλεκόμενοι και οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ, ενώ θα διερευνηθεί ποια ήταν η επιρροή της οπλοφορίας στους παράγοντες της διαιτησίας, κατά την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο.

Συν τοις άλλοις, o εισαγγελέας ζητεί να διερευνηθεί γιατί δεν επενέβησαν οι παρόντες στο γήπεδο της Τούμπας αστυνομικοί και γιατί δεν υλοποίησαν την εισαγγελική εντολή για τη σύλληψη του Ιβάν Σαββίδη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags