Facebook Pixel Sportdog.gr | Η κίνηση Βασιλειάδη που εξόργισε τον Γιώργο Σαββίδη: «Δεν έχουμε όλοι ίσα δικαιώματα;» (ΦΩΤΟ)
| 2018-03-13 17:28:00

Η κίνηση Βασιλειάδη που εξόργισε τον Γιώργο Σαββίδη: «Δεν έχουμε όλοι ίσα δικαιώματα;» (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Η κίνηση Βασιλειάδη που εξόργισε τον Γιώργο Σαββίδη: «Δεν έχουμε όλοι ίσα δικαιώματα;» (ΦΩΤΟ)

Συνεχίζεται η κόντρα του ΠΑΟΚ με τον Υφυπουργό Αθλητισμού.

Συναντήσεις με όλες τις ΠΑΕ της Super League, εκτός των 4 μεγάλων, έχει προγραμματίσει για το επόμενο διήμερο ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ενώ αναμένεται συνάντηση και με FIFA-UEFA.

Συγκεκριμένα, για την Τετάρτη (14/3) έχουν κληθεί στο γραφείο του υφυπουργού οι ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ την Πέμπτη (15/3) θα δει τις ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Λαμία, Λάρισα και Λεβαδειακό.

Το επόμενο διάστημα θα υπάρξει συνάντηση και με εκπροσώπους της FIFA και της UEFA, με τις οποίες ο κ. Βασιλειάδης έχει ήδη ανοιχτή γραμμή και έχουν ανταλλαγεί επιστολές.

Η κίνηση αυτή πάντως του Βασιλειάδη, προκάλεσε την αντίδραση του Γιώργο Σαββίδη, ο οποίος με ποστάρισμά του στο Instagram σημείωσε χαρακτηριστικά πως δεν υπάρχουν, μικροί και μεγάλοι, καλώντας παράλληλα τον Γιώργο Βασιλειάδη, σε διάλογο με όλες τις ομάδες.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στον λογαριασμό του στο instagram:

«Παρακαλώ εξήγησε μας τους λόγους, για αυτή την απόφαση και αν μπορείς να μας διευκρινήσεις τα κριτήρια επιλογής (ποιος είναι μεγάλος και ποιος μικρός); Καταλαβαίνουμε σωστά ότι όλοι έχουν ίσα δικαιώματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Ας κάνουμε μια συνάντηση όλες οι ομάδες. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να μιλήσει και να ακουστεί. Έχω δίκιο;».

Δείτε παρακάτω το post του Γιώργου Σαββίδη:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags