Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεγάλη αποκάλυψη για Γιαννακόπουλο και το πλάνο του για Παναθηναϊκό!
| 2018-03-13 18:26:00

Μεγάλη αποκάλυψη για Γιαννακόπουλο και το πλάνο του για Παναθηναϊκό!

Sportdog Team
Μεγάλη αποκάλυψη για Γιαννακόπουλο και το πλάνο του για Παναθηναϊκό!

Δηλώσεις που θα... τρελάνουν τους Παναθηναϊκούς.

Στην αποκάλυψη ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ασχολείται πολύ σοβαρά με το πλάνο του ενιαίου Παναθηναϊκού και του ATHENS ALIVE και πως αυτός και οι συνεργάτες του βρίσκονται δύο μήνες μπροστά σε σχέση με όσα έχουν ανακοινώσει, προχώρησε ο δημοσιογράφος, Γιώργος Συρίγος στο Sport 24 Radio 103,3.

Αρχικά είπε: "Πολύ αξιόπιστη πηγή, η ίδια πηγή που πριν από δέκα μέρες μου είχε πει ξεκάθαρα ότι θα έχουμε χειροπιαστές εξελίξεις στο θέμα του ενιαίου Παναθηναϊκού και επιβεβαιώθηκε μου είπε επί λέξη: "Ο Κ. Γιαννακόπουλος χειρίζεται το θέμα του ενιαίου Παναθηναϊκού και του ATHENS ALIVE με πολύ μεγάλη σοβαρότητα.

Επιβεβαιώνεται από κάθε πηγή ότι αυτά τα οποία ανακοίνωσε είναι δυο μήνες πριν σε σχέση με τις εξελίξεις που έχουμε αυτή τη στιγμή. Είναι εύλογο γιατί δεν ανοίγει όλα τα χαρτιά, γιατί δεν υπάρχουν χειροπιαστές εξελίξεις".

Και συνέχισε λέγοντας:

"Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός για τις δυσκολίες, τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν. Η πηγή αυτή έχει γνώση και από τη πλευρά της Κυβέρνησης και της πλευράς των επιχειρηματιών και λέει ότι το θέμα είναι πιο μπροστά, δυο ή τρεις μήνες πιο μπροστά σε σχέση με αυτά που ανακοίνωσαν ο κ. Γιαννακόπουλος αυτή τη στιγμή και οι συμπαίκτες του".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags