Facebook Pixel Sportdog.gr | «Απείλησε τον διαιτητή και την ομάδα μας ο Σαββίδης»!
| 2018-03-13 20:46:00

«Απείλησε τον διαιτητή και την ομάδα μας ο Σαββίδης»!

Sportdog Team
«Απείλησε τον διαιτητή και την ομάδα μας ο Σαββίδης»!

Ακόμα μία δήλωση για τα έκτροπα της Τούμπας.

Σχόλιο για όσα συνέβησαν στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ με την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη έκανε ο Ροντρίγκο Γκάλο, μιλώντας στην βραζιλιάνικη "O' Globo".

Αναλυτικά όσα είπε ο άσος της ΑΕΚ:

«Έγινα αλλαγή στο 81’ του αγώνα. Στο 90’ ο ΠΑΟΚ σκόραρε ένα γκολ, ο διαιτητής το μέτρησε, αλλά ο βοηθός τον φώναξε και έπειτα από μακρά συνομιλία, το ακύρωσε. Λίγο μετά ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και άρχισε να απειλεί τον διαιτητή. Βγαίνοντας από το γήπεδο ήρθε προς τον πάγκο μας και απείλησε επίσης την ομάδα μας. 

Η εντολή που δόθηκε σε εμάς ήταν να μπούμε στα αποδυτήρια την απόφαση του διαιτητή. Μείναμε τρεις ώρες εκεί, μέχρι που φύγαμε. Δεν φοβήθηκα για εισβολή των φιλάθλων επειδή κόντρα στον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ είχε προβλήματα με τους οπαδούς. Δεν θα έμπαιναν μέσα ώστε να μην τιμωρηθούν. Ήταν ένα πολύ μεγάλο μπάχαλο, περιμένουμε πολλή ώρα μέσα στα αποδυτήρια. 

Οι οπαδοί εδώ είναι πολύ φανατικοί. Υπάρχουν πάντα εισβολές ή πετούν αντικείμενα στο γήπεδο. Συνήθως τα ντέρμπι εδώ γίνονται μόνο με οπαδούς των γηπεδούχων, ώστε να μην υπάρχει περισσότερη σύγχυση στον αγωνιστικό χώρο. 

Συμβαίνει από παλιά να μπαίνουν άνθρωποι στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν. Νομίζω ότι η ομοσπονδία πρέπει να αναλάβει δράση ώστε αυτό να μη συμβεί ξανά και επηρεάζει την απόδοση των ομάδων στο πρωτάθλημα. 

Το πρωτάθλημα θα διακοπεί για δυο ή τρεις εβδομάδες μέχρι να επιλυθεί η κατάσταση. Οι FIFA και UEFA απαιτούν από την ελληνική ομοσπονδία να λύσει το θέμα, ώστε το πρωτάθλημα να συνεχιστεί, μιας κι είμαστε μόνο πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος. 

Τώρα πρέπει απλώς να περιμένουμε τις αποφάσεις αυτές τις εβδομάδες, ώστε να επιστρέψουμε στο πρωτάθλημα και να συνεχίσουμε τη μάχη για τον τίτλο. Έχουν μείνει πέντε αγωνιστικές, πρέπει να συγκεντρωθούμε εκεί. Είναι 24 χρόνια που έχουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, αλλά έχουμε μεγάλες πιθανότητες τώρα. 

Πρέπει να περιμένουμε, να συνεχίσουμε να προπονούμαστε, ώστε όταν το πρωτάθλημα ξεκινήσει ξανά να γυρίσουμε καλά και να συνεχίσουμε τις νίκες. 

Έχω ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα εδώ. Πρόθεσή μου είναι να μείνω μέχρι να τελειώσει και μετά να δω τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν, είτε εδώ στην Ευρώπη, είτε στη Βραζιλία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags