Facebook Pixel Sportdog.gr | Σοκαριστικός αποκλεισμός της Γιουνάιτεντ από τη Σεβίλλη - Στους «8» και η Ρόμα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2018-03-13 23:37:00

Σοκαριστικός αποκλεισμός της Γιουνάιτεντ από τη Σεβίλλη - Στους «8» και η Ρόμα! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Δημήτρη Σκούφου
Σοκαριστικός αποκλεισμός της Γιουνάιτεντ από τη Σεβίλλη - Στους «8» και η Ρόμα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έκπληξη στο Μάντσεστερ, το αναμενόμενο στη Ρώμη.

Τεράστια έκπληξη σημειώθηκε στην αποψινή βραδιά του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού η Σεβίλλη κατάφερε να αφήσει εκτός συνέχειας την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ζοσέ Μουρίνιο, κερδίζοντας μέσα στο "Ολντ Τράφορντ" με 2-1.

Μεγάλη πρόκριση πήρε και η Ρόμα, η οποία ανέτρεψε το 2-1 του πρώτου ματς και με ένα γκολ του Τζέκο, πήρε τη νίκη με 1-0 και το εισιτήριο για την οκτάδα.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σεβίλλη 1-2 (0-0 πρώτο ματς)

Στην συνολική εικόνα των δύο αγώνων θα μπορούσε να πει κανείς ότι η Σεβίλλη ήταν καλύτερη και δικαιωματικά πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση. 

Η ομάδα του Βιτσέντζο Μοντέλα ήταν εξαιρετικά στημένη, με τον Ιταλό τεχνικό να κάνει την κίνηση ματ με τον Μπεν Γεντέρ, που ήταν και χρυσός σκόρερ των Ανδαλουσιανών.

Ο άσος της Σεβίλλης μπήκε στο ματς στο 72' και στο 74' άνοιξε το σκορ με τρομερό σουτ, ενώ στο 78' έκανε το 0-2 με κεφαλιά (η μπάλα πέρασε την γραμμή). Το μόνο που κατάφερε να κάνει η τραγική -γενικά- Γιουνάιτεντ ήταν να μειώσει στο 84' με τον Λουκάκου σε 1-2.

Ρόμα - Σαχτάρ Ντόνετσκ 1-0 (1-2 πρώτο ματς)

Ένα γκολ του Έντιν Τζέκο ήταν αρκετό για την ομάδα του Κώστα Μανωλά (αγωνίστηκε βασικός) προκειμένου να πανηγυρίσει την σπουδαία πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι Ρωμαίοι ήταν νωθροί στο πρώτο μέρος, όμως στο δεύτερο παρουσιάστηκαν... μεταμορφωμένοι και πέτυχαν το πολυπόθητο γκολ με τον Βόσνιο στο 52' με όμορφο "τσίμπημα", μετά από εκπληκτική ασίστ του Στρούτμαν.

Η Σαχτάρ βγήκε να πιέσει, αλλά έμεινε με δέκα παίκτες στο 79' λόγω της αποβολής του Ορντέτς και δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ, που θα της έδινε το χρυσό εισιτήριο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags