Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτό είναι το «σχέδιο» του Σαββίδη, πώς θέλει να «γλιτώσει» και τι ετοιμάζει - Θα τα καταφέρει;
| 2018-03-14 10:04:00

Αυτό είναι το «σχέδιο» του Σαββίδη, πώς θέλει να «γλιτώσει» και τι ετοιμάζει - Θα τα καταφέρει;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αυτό είναι το «σχέδιο» του Σαββίδη, πώς θέλει να «γλιτώσει» και τι ετοιμάζει - Θα τα καταφέρει;

Mεγάλη «επιχείρηση» στη Θεσσαλονίκη, γιατί είναι όλοι στο πόδι.

Όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο αποκλειστικό ρεπορτάζ, η τιμωρία για όσα έγιναν στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ αναμένεται να είναι πολύ βαριά και ενδεχομένως πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα.

Αυτή η πληροφόρηση προκύπτει από «πηγές» που βρίσκονται κοντά στην κυβέρνηση, ενώ η ίδια αίσθηση φαίνεται πως υπάρχει και στους κόλπους της Ένωσης, η οποία εμπλέκεται άμεσα με τα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα στην έδρα του Δικεφάλου.

Την ίδια στιγμή, πάντως, στον ΠΑΟΚ κάνουν σημαντικές προσπάθειες συσπείρωσης και επιχειρούν με ενωτικό τρόπο να «συστρατεύσουν» τον κόσμο (της Βορείου Ελλάδας γενικότερα) γύρω από τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής των όσων έγιναν στην Τούμπα.

Ενδεικτικά, μάλιστα, είναι και τα πρωτοσέλιδα του Τύπου της Θεσσαλονίκης (δείτε τα ΕΔΩ), τα οποία αποδεικνύουν ότι υπάρχει η διάθεση να συσπειρωθούν οι οπαδοί και να σταθούν στο πλευρό του μεγαλομετόχου, ενόψει των ποινών που θα ακολουθήσουν, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και οι ρεπόρτερ του συλλόγου, αν και δε φαίνεται πως όλοι ακολουθούν... φανατικά την ίδια «γραμμή».

Πάντως, η ουσία είναι ότι στον ΠΑΟΚ δύσκολα θα αποφύγουν τα χειρότερα, ακόμα κι αν επιτύχουν τον σκοπό τους. Κι αυτό δεν οφείλεται αποκλειστικά στο γεγονός ότι πλέον έχει «ξεθωριάσει» η σχέση του μεγαλομετόχου με την κυβέρνηση, αλλά πολύ περισσότερο επειδή το θέμα της Τούμπας και το «ντου» του Ιβάν Σαββίδη απασχολούν πλέον τα διεθνή όργανα.

Εξάλλου, όπως σας ενημερώσαμε και σε άλλο ρεπορτάζ, η «καμπάνα» που έρχεται θα έχει την «έγκριση» των εκτός συνόρων θεσμών, καθώς υπάρχει πρόθεση από τους πάντες να παραχθούν αποφασιστικά τα φαινόμενα βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags