Facebook Pixel Sportdog.gr | Τούβλο στον Παναθηναϊκό! Φουλ για αφαίρεση βαθμών - Διαβάστε τι έγινε!
| 2018-03-14 15:19:00

Τούβλο στον Παναθηναϊκό! Φουλ για αφαίρεση βαθμών - Διαβάστε τι έγινε!

Sportdog Team
Τούβλο στον Παναθηναϊκό! Φουλ για αφαίρεση βαθμών - Διαβάστε τι έγινε!

Ζόρικη η κατάσταση!

Η προσφυγή που έχει καταθέσει ο Γενς Βέμερ κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκδικάστηκε κανονικά σήμερα από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ και φαίνεται ότι πηγαίνουμε ολοταχώς προς αφαίρεση βαθμών!

Εξέλιξη που δεν πρέπει να ξάφνιασε κανέναν αναγνώστη του sportdog.gr, καθώς από το πρωί έχετε διαβάσει σχετικό ρεπορτάζ!

«Πρέπει να πάρουμε αναβολή, δεν γνωρίζουμε το αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έχει διακοπεί το πρωτάθλημα, μειώνονται τα έσοδά μας, το είπε και η FIFA. Δεν προκύπτει από πουθενά ότι αν δεν δώσεις μια δόση σε ποδοσφαιριστή πρέπει να υποβιβαστεί ο σύλλογος, θα βρούμε τα χρήματα αλλά χρειαζόμαστε χρόνο. Δεν μπορούν να ζητάνε 500.000 ευρώ, εδώ δεν έχουμε 50 χιλιάδες», ήταν το σχόλιο του Βασίλη Κωνσταντίνου, αλλά το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα του Παναθηναϊκού.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του Γενς Βέμερ, Πάρης Ατλαμάζογλου, σχολίασε ότι «η διακοπή ευνοεί τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα έχει περισσότερο χρόνο για να συγκεντρώσει και να δώσει τα χρήματα. Είναι πολύ νωπό το συμφωνητικό που υπογράψαμε και δεν έγινε τίποτα. Έχω βαρεθεί να ασχολούμαι συνέχεια με τον Παναθηναϊκό, έχουμε κι άλλες δουλειές!»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags