Facebook Pixel Sportdog.gr | Ομολογία-σοκ από Κωνσταντίνου για άδεια – Σε μπελάδες λόγω διακοπής ο Παναθηναϊκός
| 2018-03-14 17:00:00

Ομολογία-σοκ από Κωνσταντίνου για άδεια – Σε μπελάδες λόγω διακοπής ο Παναθηναϊκός

Sportdog Team
Ομολογία-σοκ από Κωνσταντίνου για άδεια – Σε μπελάδες λόγω διακοπής ο Παναθηναϊκός

Δήλωση που θα συζητηθεί από τον πρόεδρο του Τριφυλλιού.

Δυσκολεύουν τα πράγματα στον Παναθηναϊκό όσον αφορά την προσπάθεια που κάνει η ομάδα για την εξασφάλιση αδειοδότησης. Την Τετάρτη όπως ενημερωθήκατε εκδικάστηκε η υπόθεση Βέμερ, παρά την προσπάθεια της πράσινης ΠΑΕ για αναβολή και η ποινή που αναμένεται να αποδοθεί είναι η αφαίρεση τριών βαθμών. Ωστόσο, όπως τόνισε σε σχετικό ρεπορτάζ το sportdog.gr, ο κίνδυνος είναι τετραπλός για το Τριφύλλι, αφού εκκρεμούν άλλες τρεις υποθέσεις.

Η κατάσταση στο πράσινο στρατόπεδο είναι τραγική, κάτι που φαίνεται και από τη σοκαριστική ομολογία του Βασίλη Κωνσταντίνουν, πριν ο δικαστής αποφασίσει την Τρίτη, να απορρίψει το αίτημα για αναβολή.

«Η διακοπή δεν ξέρουμε πόσο θα κρατήσει. Σίγουρα για να έρχεται η FIFA στη χώρα μας είναι σοβαρά τα πράγματα. Οι απώλειες εσόδων είναι σοβαρές. Δεν ζητάμε κούρεμα. Έχουμε δώσει αρκετά λεφτά, έχουμε δώσει και στο παρελθόν. Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να μην πάρει άδεια από απαιτήσεις ποδοσφαιριστών την συγκεκριμένη χρονική στιγμή», ήταν τα λόγια του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags