14/03/18 - 21:02

Άστραψε και βρόντηξε ο Βασιλειάδης για υποβιβασμούς - Τι είπε για Σαββίδη και Grexit!

Δηλώσεις - κόλαφος από τον υφυπουργό Αθλητισμού.

Sportdog Team
Άστραψε και βρόντηξε ο Βασιλειάδης για υποβιβασμούς - Τι είπε για Σαββίδη και Grexit!
9.034views 0shares

Νέα τοποθέτηση στην τηλεόραση του Αnt1 έκανε οΥφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης και τόνισε ότι όποια ομάδα από εδώ και πέρα συμμετέχει δύο φορές σε επεισόδια θα υποβιβάζεται, ενώ αναφέρθηκε και στην εικόνα του Ιβάν Σαββίδη με το όπλο, αλλά και σε ενδεχόμενο Grexit.

«Ναι η FIFA έδειξε με τον τρόπο ότι “μέχρι εδώ”. Δεν πάει άλλο. Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά του ποδοσφαίρου που βρισκόμαστε κοντά σε Grexit και προέρχεται από λάθη και εσφαλμένες συμπεριφορές από τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Εάν δεν σοβαρευτούν έχουμε μπροστά μας το Grexit», είπε αρχικά ενώ αναφέρθηκε και στην εικόνα του Ιβάν Σαββίδη.

«Η εικόνα με το όπλο σόκαρε. Και αυτή η εικόνα ήταν που ξεχείλισε το ποτήρι» τόνισε χαρακτηριστικά ενώ ερωτηθείς για τις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ-Σαββίδη ο κύριος Βασιλειάδης ήταν ξεκάθαρος «Η κυβέρνηση δεν έχει επιλεκτική σχέση με τον Ιβάν Σαββίδη».

Ο Βασιλειάδης ρωτήθηκε και τις εξελίξεις στο πρωτάθλημα αλλά και τις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν. «Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα να μην ξαναρχίσει το πρωτάθλημα. Αυτό ζητάει και η FIFA. Aλλά πρέπει να γίνουν αλλαγές στον Πειθαρχικό Κώδικα. Φέτος οι νόμοι έχουν εφαρμοστεί! Ζητάμε να μπουν επιπλέον πειθαρχικές προβλέψεις. Για τις δηλώσεις, για τις βίαιες συμπεριφορές. Σε περίπτωση που μία ομάδα συμμετέχει δύο φορές σε επεισόδια υποβιβάζεται».

Τέλος ρωτήθηκε για το αν πιστεύει ότι η συγνώμη του Ιβάν Σαββίδη ήταν μια ειλικρινής δήλωση με τον Γιώργο Βασιλειάδη ν' απαντάει ότι «Αυτο θα το κρίνει ο δικαστής και όχι εγώ».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ