Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποια διακοπή; Έτσι κρατάει στην... τσίτα ο Χιμένεθ τους παίκτες του!
Ποδόσφαιρο
| 2018-03-14 21:19:00

Ποια διακοπή; Έτσι κρατάει στην... τσίτα ο Χιμένεθ τους παίκτες του!

Sportdog Team
Ποια διακοπή; Έτσι κρατάει στην... τσίτα ο Χιμένεθ τους παίκτες του!

Δεν τους αφήνει να χαλαρώσουν ο τεχνικός της ΑΕΚ!

Μπορεί η Superleague να διεκόπη επ' αόριστον μετά τη διακοπή του ντέρμπι της Τούμπας, ωστόσο ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει να έχει τους παίκτες του απόλυτα έτοιμους όταν ξαναρχίσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις και δεν τους αφήνει να χαλαρώσουν.

Γι' αυτόν τον λόγο, όπως γνωστοποίησε στους παίκτες ο Ισπανός τεχνικός στη σημερινή προπόνηση, η ομάδα πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη και να διατηρήσει τον αγωνιστικό ρυθμό της. Μάλιστα, ανακοίνωσε ότι η Ένωση θα παίξει 1-2 φιλικά παιχνίδια στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος.

«Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, εμείς θα πρέπει να προσπαθήσουμε να μην χάσουμε τον ρυθμό μας. Θα πάρετε και ρεπό για να μπορέσετε να ξεκουραστείτε, αλλά θα παίξουμε και φιλικά παιχνίδια. Θα παίξουμε και τώρα και θα προσπαθήσουμε να βρούμε ένα και την άλλη εβδομάδα. Αν όχι, θα συνεχίσουμε με προπονήσεις. Είναι σημαντικό να κρατήσουμε τον ρυθμό μας και να μην χάσουμε την συγκέντρωση μας στον στόχο μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χιμένεθ σε ομιλία του στη σημερινή προπόνηση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags