14/03/18 - 21:30

«Μπλόκο» Σαββίδη στον Γιαννακόπουλο; Τα πάνω-κάτω ο Τσίπρας, χοντρό παιχνίδι για το «Athens Alive»

Τι «παίζεται» με το πλάνο για το ΟΑΚΑ, νέα επιβεβαίωση του sportdog.gr.   

Sportdog Team
«Μπλόκο» Σαββίδη στον Γιαννακόπουλο; Τα πάνω-κάτω ο Τσίπρας, χοντρό παιχνίδι για το «Athens Alive»
21.655views 0shares

Τα τελευταία γεγονότα της Τούμπας με το «ντου» του Ιβάν Σαββίδη ακούγεται στο παρασκήνιο ότι μπορεί να επηρεάσουν το μεγάλο πρότζεκτ του «Athens Alive», στη λογική του ότι οι ξένοι επενδυτές μπορεί να κάνουν πίσω, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ωστόσο, στην πραγματικότητα τα όσα έγιναν στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ δεν μπορούν να «φρενάρουν» ένα τέτοιο εγχείρημα, το οποίο δεν αφορά αποκλειστικά το ποδόσφαιρο, αλλά αποτελεί μια γενικότερη επένδυση σε όλη την περιοχή του ΟΑΚΑ.

Μάλιστα, όσοι παρακολουθούν από κοντά την πορεία των συζητήσεων για το συγκεκριμένο πρότζεκτ εκτιμούν ότι τα όσα έγιναν στην Τούμπα μπορεί να λειτουργήσουν ακόμη και θετικά, από την άποψη ότι η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα προσπαθήσουν να τρέξουν ακόμα πιο γρήγορα το πλάνο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει αντισταθμιστικά, την ώρα που, όπως έχει αναφέρει από την πρώτη στιγμή το sportdog.gr, ο ΣΥΡΙΖΑ κρατάει πλέον σημαντικές αποστάσεις από τον Ιβάν Σαββίδη.

Την ίδια στιγμή, άλλωστε, οι στενοί συνεργάτες του αφεντικού του μπασκετικού Παναθηναϊκού θεωρούν ότι οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πιο προχωρημένο στάδιο απ' ότι έχουν παρουσιαστεί. Οι εξελίξεις, δηλαδή, έχουν τρέξει, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την πραγμάτωση του έργου, στο οποίο αναμένεται να συμμετάσχει και η εταιρεία Carlton, κάτι για το οποίο το sportdog.gr σας είχε αποκαλύψει με αποκλειστικό ρεπορτάζ εδώ και αρκετές μέρες. 

Μπορεί το συγκεκριμένο όνομα, ενός παγκόσμιου κολοσσού στο χώρο του real estate, να μην έχει δημοσιευτεί ακόμα στις επίσημες εξαγγελίες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ωστόσο, όπως αναφέρει σήμερα και η εφημερίδα SportDay, επιβεβαιώνοντας πλήρως το δικό μας ρεπορτάζ, η Carlton συμπεριλαμβάνεται μέσα στις εταιρίες που θα αναλάβουν το μεγάλο πρότζεκτ στο ΟΑΚΑ.

Στο μεταξύ, υπάρχει η αίσθηση ότι ρόλο για το τελικό «οκ» που θα δοθεί για να προχωρήσει το πλάνο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου θα παίξουν οι «διαμεσολαβητές» από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Πώς, δηλαδή, οι άνθρωποι όσων θέλουν, ή δε θέλουν, να υλοποιηθεί το συγκεκριμένο σχέδιο θα επηρεάσουν τους αρμόδιους φορείς, από την κυβέρνηση και τις αντίστοιχες υπηρεσίες μέχρι και την... Τρόικα.

Το θετικό, πάντως, είναι ότι συγκεκριμένο πρότζεκτ δείχνει να έχει περισσότερους υποστηρικτές παρά πολέμιους κι αυτό μπορεί να είναι το «κλειδί» για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ