14/03/18 - 23:12

Φοβερή δήλωση Σπανού για το όπλο του Σαββίδη και το σβήσιμο της τιμωρίας!

Μετά την συνάντηση που είχε με τον Γιώργο Βασιλειάδη.  

Sportdog Team
Φοβερή δήλωση Σπανού για το όπλο του Σαββίδη και το σβήσιμο της τιμωρίας!
7.742views 0shares

Σε εξαιρετικό κλίμα έγινε η συνάντηση ανάμεσα στον Υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και τους εκπροσώπους 6 ΠΑΕ της Super League, παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου.

O κ. Βασιλειάδης υποδέχθηκε στο γραφείο του τους κ. Δάρα, Ζαμάνη (Πανιώνιος), Μποροβήλο, Καϋμενάκη (Αστέρας Τρίπολης), Σπανό, Μπέτση (Ατρόμητος), Πιαλόγλου (Ξάνθη), Μπελεβώνη (Παναιτωλικός), Χριστοβασίλη (ΠΑΣ Γιάννινα) και συζήτησαν για περίπου δύο ώρες το πλαίσιο αλλαγών που θέλει να φέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο Υφυπουργός Αθλητισμού.

Ο ισχυρός άνδρας του Ατρόμητου κ. Γιώργος Σπανός εξερχόμενος της συνάντησης έδωσε το στίγμα της συνάντησης και κατέθεσε την δική του οπτική για τα πράγματα: «Είχαμε μια εποικοδομητική συνάντηση με τον κ. Βασιλειάδη. Μας ζήτησε τις απόψεις μας πάνω σε κάποιες προτάσεις που αφορούσαν την αυστηροποίηση του πειθαρχικού κώδικα. Συμφωνήσαμε και είπαμε ότι δεν έχουμε καμία αντίρρηση, γιατί οι συγκεκριμένες ομάδες που είμαστε σήμερα εδώ δεν δημιουργούμε προβλήματα και το έχουμε δείξει.

Αυτό που ζητήσαμε από τον υπουργό είναι ότι υπάρχει πειθαρχικό δίκαιο και θα πρέπει να εφαρμοστεί και αποδοθούν ευθύνες σ' αυτούς που πραγματικά τις έχουν. Όλες οι ομάδες ήμασταν αντίθετες με τη διακοπή του πρωταθλήματος, διότι μας προκαλεί προβλήματα σε οικονομικά θέματα. Ο Υπουργός τα άκουσε πολύ προσεκτικά και μιλήσαμε για διάφορα θέματα. Είχαμε μια πάρα πολύ καλή κουβέντα και ευελπιστούμε α καθίσουμε όλοι σε ένα τραπέζι, να απομονώσουμε κάποια πράγματα τα οποία φέρνουν μια δυσάρεστη εικόνα».

Ο κύριος Σπανός αναφέρθηκε στην εικόνα των παραγόντων, αλλά και στο πότε θα ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα: «Αδικούμε την εικόνα του ποδοσφαίρου με κάποιες συμπεριφορές και θα πρέπει εμείς οι παράγοντες να δείχνουμε μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση και να ελέγξουμε τις συμπεριφορές μας. Αν αυτό το κατορθώσουμε και υπάρχει ειλικρίνεια μεταξύ μας θα υπάρχουν καλύτερες μέρες. Προέχει να λυθούν τα προβλήματα με τις πειθαρχικές κλήσεις και να είναι ξεκάθαρος ο βαθμολογικός πίνακας. Δεν μου άρεσε η απόφαση στη 1:10 τη νύχτα. Δεν μπορείς να ξεκινάς να παίξεις ένα παιχνίδι χωρίς κόσμο και πέντε πόντους πίσω και τελικά να παίζεις με κόσμο και στο -2. Η συγκεκριμένη απόφαση έπρεπε να είναι -3 και το παιχνίδι να το χάσει ο ΠΑΟΚ ή επανάληψη του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Αυτή είναι η προσωπική μου εκτίμηση. Σαν Έλληνας πολίτης και σαν παράγοντας δεν συμφωνώ».

Τέλος ο κύριος Σπανός αναφέρθηκε και στην εικόνα του Ιβάν Σαββίδη στην Τούμπα και έδωσε την δική του ερμηνεία: «Ως Έλληνας πολίτης και σαν παράγοντας δεν συμφωνώ. Το όπλο δεν μου άρεσε οπτικά. Υπάρχουν όμως πολλά κρυμμένα όπλα και τα έχουμε δει σε επιθέσεις με διαιτητές, σε συναδέλφους σας. Ο κ. Σαββίδης είναι μεγάλος επιχειρηματίας. Όπως και ο Μαρινάκης και ο Μελισσανίδης έχουν φρουρά και όπλα: το ξέρουμε όλοι. Έχουμε βρεθεί όλοι σε τέτοια θέση. Να μπούμε σε γήπεδο. Και δεν βγάζω έξω τον εαυτό μου. Κανείς δεν ξέρει τι πίεση τραβάει ένας παράγοντας. Δεν ευλογώ τα γένια μου, δεν βγάζω έξω τον εαυτό μου. Δεν είναι σωστή αυτή η συμπεριφορά. Πρέπει να έχουμε αυτοσυγκράτηση και να βγάζουμε το σωστό παράδειγμα προς τα έξω».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ