Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα τους αφήσει όλους άφωνους με τον παικταρά στην άμυνα - Πόσες πιθανότητες έχουν στο λιμάνι
| 2018-03-14 23:35:00

Θα τους αφήσει όλους άφωνους με τον παικταρά στην άμυνα - Πόσες πιθανότητες έχουν στο λιμάνι

Sportdog Team
Θα τους αφήσει όλους άφωνους με τον παικταρά στην άμυνα - Πόσες πιθανότητες έχουν στο λιμάνι

Φούντωσαν τα σενάρια και το Sportdog το έψαξε!

Μπορεί ο Ροντρίγκο Μολέντο να αποχώρησε τον Ιανουάριο από τον Παναθηναϊκό, όμως το ενδεχόμενο να τον ξαναδούμε στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι κάτι παραπάνω από πιθανό.

Η υπόθεση του Βραζιλιάνου αμυντικού εξελίχθηκε σε σίριαλ, που στη μέση είχε τον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και την Ιντερνασιονάλ, αλλά και το διακριτικό ενδιαφερόν και άλλων ομάδων, όπως ο Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι έβλεπαν θετικά την περίπτωση του Μολέντο, όταν ήταν να φύγει από τους Πράσινους, όμως μετά από όσα έγιναν από την πλευρά του Βραζιλιάνου τον Γενάρη, "πάγωσαν" αρκετά.

Από το Λιμάνι δεν είδαν διάθεση από την πλευρά του παίκτη και διαπίστωσαν αυτό που τους έλεγαν, πως πρόκειται για έναν ευμετάβλητο χαρακτήρα, με εκκεντρική προσωπικότητα  και κατέληξαν στο ότι δεν μπορούν να μπουν σε νέο... τριπάκι για τον ικανότατο κατά άλλα κεντρικό αμυντικό.

Βέβαια, ακόμα δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα, καθώς μιλάμε για έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή, ωστόσο μετά τα "τερτίπια" του τον Ιανουάριο με "πρωταγωνιστή" τον ΠΑΟΚ, οι πιθανότητες να κάνουν κίνηση οι Πειραιώτες για την απόκτησή του το καλοκαίρι είναι λιγότερες από αυτές που ήταν τον Δεκέμβριο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags