Facebook Pixel Sportdog.gr | Πήρε θέση ο Σύλλογος Φίλων ΠΑΟΚ Αθήνας - Τρομερές ατάκες για Σαββίδη!
| 2018-03-15 10:25:00

Πήρε θέση ο Σύλλογος Φίλων ΠΑΟΚ Αθήνας - Τρομερές ατάκες για Σαββίδη!

Sportdog Team
Πήρε θέση ο Σύλλογος Φίλων ΠΑΟΚ Αθήνας - Τρομερές ατάκες για Σαββίδη!

Διαβάστε τι έγραψαν!

Αιχμηρή ανακοίνωση για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Αθήνας, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν χρειάζεται καμία συγνώμη από τον Ιβάν Σαββίδη.  

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανελληνίου Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Αθηνών: «Έχουμε πάρει κατά καιρούς θέση για άπειρα συμβάντα που αφορούσαν τον Ιστορικό Μας Σύλλογο, με βαθειά γνώση του τι αντιπροσωπεύουμε για τον «καλό κοσμάκη» και τον προβατοποιημένο μικροαστό που καταναλώνει αδιύλιστα ό, τι του σερβίρουν εύπεπτα τα συμφέροντα των εκμαυλιστών των μέσων. Να πούμε πως πέφτουμε από τα σύννεφα για την επί 24ώρου βάσεως ενορχηστρωμένη επίθεση του «μαφιόζου» που δεν «τηρεί τους Νόμους Του Κράτους», για το Νο1 θέμα έκδηλης αποδοκιμασίας του νονού σε όλα τα κομμωτήρια της Εκάλης και των μεσημεριανών μπορντέλων μετωπιαίας παραπληροφόρησης, θα ‘ταν αποκρουστικά αντίθετο με αυτό που είναι κτήμα μας από την γέννα μας ως οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ.:

O Σύλλογος, αρχικά τρόμαζε από το πέταλο που του προμήθευε οργανική ύλη, όσο δε δυναμώνει αγωνιστικά, τρομάζει τις τσέπες των Δραγουμάνων. Τα breaking news του οπλοφορούντα «τραμπούκου» είναι η συνέχεια μιας πεπατημένης λογικής ενός χρεωκοπημένου ψευδοκράτους, που ως άλλη πόρνη, κάθε φορά που στριμώχνεται από τους αιώνιους νταβάδες της, χρησιμοποιεί την δύναμη της εικόνας, για να αποπροσανατολίσει τον κοσμάκη από τα αληθινά σημαίνοντα.

Δυστυχώς εικόνα και μέσα καθολικής κοινωνικής αποδικτύωσης, δεν έπαιζαν ή επιμελώς κώφευαν τις εποχές των επελάσεων του Ρίνγκο στα δημοσιογραφικά μπουθ του ΟΑΚΑ, την εποχή του άγριου ξυλοδαρμού του υπαλλήλου της ΔΕΗ Φίλιππου Μπάκα από τον Άμωμο και Όσιο Ηθικά αμετάκλητα καταδικασμένο για δύο κακουργήματα, φίλο κυπατζήδων και εραστή των πνιγμών με κασκόλ, όπως ανέφερε σε φύλλο αγώνα ο Δ. Κύρκος, στο Διαιτητή Ζωγράφο, ακόμα πιο πρόσφατα στο διαιτητή Διαμαντόπουλο σε ημίχρονο αγώνα που η νεοφώτιστη κέρδιζε με 4-0.

Όλοι οι παραπάνω σαφώς και δεν οπλοφορούνε, ούτε έχουν εννοείται προσωπική ασφάλεια, δε χρειάζεται άλλωστε, οπλοφορεί το κράτος γι αυτούς (πρώην Ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. έστελνε 2,500 ένστολους & ελικόπτερα της Αστυνομίας σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών στην Τούμπα– οι ΠΑΟΚτσήδες προφανώς έχουν ικανότητες σύνθεσης μάζας από αόρατα σωματίδια Χίγκς ), η δε λίστα είναι απλά ενδεικτική, αν τα αναφέραμε όλα, θα γράφαμε έως αύριο.

Εμείς δεν θα πούμε ευχαριστώ στον Σαββίδη, γιατί αντιλαμβανόμαστε ότι ο λόγος που εισήλθε εντός γηπέδου (δίχως να κραδαίνει κανένα όπλο – το όπλο απλά φωτογραφήθηκε στη μέση του και ανέβηκε σε δευτερόλεπτα σε νεόκοπο σάιτ – διασυρμού της λογικής του γνωστού παρέχοντα παραισθησιογόνες ουσίες εισαγωγέα – ναρκέμπορου και από κει διακινήθηκε στην λοιπή καθεστηκυία συμμορία) είναι ο ίδιος λόγος που ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει ξεκληρίσει γενεές οπαδών του στις φυλακές : η αγανάκτηση.

Αγανάκτηση που για 2η φορά μέσα στη χρονιά πρωταθλητισμού, η ομάδα στερείται 3 βαθμούς επειδή απλά ο 4ος σφυρίζει κλέφτικα του 1ου και του βοηθού του να κατέβει από τη σέντρα (αυτός που γελούσε αναρωτώμενος ρητορικά στον τεχ διευθυντή των νεοφώτιστων «σε μένα τα λες;», αφού μαζί σας είμαι).

Ελπίζουμε λοιπόν ο μεγαλομέτοχος να κατάλαβε επιτέλους πώς χάρισε ένα Κύπελλο στον πειθήνιο υπάλληλο του ναρκέμπορα το 2014, κατεβαίνοντας ήδη αποδεκατισμένος, πώς χάρισε ένα Κύπελλο στις κίτρινες γαυριέλες το 2016 στέλνοντας τις κόκκινες σε πρόωρες διακοπές, έχοντας εκ νέου σφαγιαστεί στα ημιτελικά, ελπίζουμε να αντιλήφθηκε πώς, αφού πρώτα αντιμετωπίστηκε ως γραφικός από τους Survivor αποχαυνωτές συνειδήσεων, έγινε αυτόματα και επικίνδυνος στις Φατμαγκιούλ των Δραγουμάνων, όταν άρχισε να εκτοξεύεται αγωνιστικά.

Εμείς έχουμε να προτείνουμε λύση στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, αφού πρώτα επισημάνουμε, ότι δίχως τη δική του αγανάκτηση, μάλλον σήμερα θα συγκεντρώναμε χρήματα για αδερφούς μας αποδιοπομπαίους τράγους που θα μπούκαραν και θα κατηγορούνταν για όλα τα δεινά της υφηλίου, όπως ο αδερφός που σύρετο επί μέρες δυσφημούμενος δήθεν ως σεσημασμένος ενώπιον ανακριτών για το κακουργηματικό αδίκημα της ρίψης χάρτου εντός αγωνιστικού χώρου.

Μεγαλομέτοχε της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. απαγορεύονται οι συγνώμες στους μνημονιακούς γκεμπελίσκους του ψευδοκράτους, φυσικούς αυτουργούς στις 3.500 αυτοκτονίες από το 2013 έως σήμερα. Δεν έχουμε την παραμικρή διάθεση να κατακτήσουμε κανένα πρωτάθλημα με αυτούς που δεν αναγνωρίζουμε ως συμπολίτες. Ήρθε η ώρα να μην δηλώσεις συμμετοχή στο πρωτάθλημά ΤΟΥΣ την επόμενη σεζόν, η ώρα της απόσχισης και της μεταφοράς έδρας.

Τους χαρίζουμε όσα καταφανέστατα κερδίσαμε στο χορτάρι, όπως χαρίσαμε και άλλους 15 τίτλους που παίξαμε στις έδρες τους. Δεν υπάρχει ομορφότερο συναίσθημα από τον Γεμάτο Ναό (αλήθεια έγραψε κανείς για τη συμπεριφορά του γηπέδου σε αγώνα που έκρινε πρωτάθλημα – είδατε πουθενά αναφορές για Όρκ;) και το ξεβράκωμά τους, όπου τους βρίσκουμε (εντός εκτός γηπέδου)

@Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το γιατί στην παρούσα φάση συγκεκριμένα έχουν βγάλει τόση γλώσσα τα δουλάκια της κίτρινης γαυριέλας. Ίσως φταίνε οι υπερβολικά πολλοί ρουφιανορεπόρτερ που είναι στο payroll του λαθρέμπορα και τις έχουν πείσει πως τώρα είναι η ώρα να αναλάβουν αυτοί τα ηνία της εγκληματικής οργάνωσης. Ίσως πάλι φταίει η δίψα για να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της στην Α Εθνική η παε νεα αεκ (έτος ίδρυσης 2013).

Φαίνεται πως τους άνοιξαν την όρεξη τα δύο σερί πρωταθλήματα στα βοσκοτόπια της Γ΄και της Β’ και οι γιγαντομαχίες με τη Θύελλα Ραφήνας. Μήπως ξέρουν οι καρπαζοεισπράκτορες της εγκληματικής οργάνωσης, που λένε ότι δεν έχουν πάρει ποτέ τίποτα στα χαρτιά, πώς πήραν το κύπελλο του 1966;

Μήπως ξέρουν να μας πουν για τη δεκαετία του 1980 που τους έπιασαν επ’αυτοφώρω να δωροδοκούν ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ μέσα σε 3 χρόνια και αντί να τους μηδενίσουν και να τους στείλουν στη Β Εθνική, τους αφαίρεσαν απλώς 3 βαθμούς και από το επόμενο μάλιστα πρωτάθλημα, για να μη χάσουν καν την έξοδο στην Ευρώπη.

Μήπως ξέρουν να μας πουν στον τελικό του 2012 με τον ατρόμητο (εκείνον ντε, που είναι 2 μέτρα οφσάιντ ο λυμπερόπουλος), ενώ διακόπηκε από ντου των βουτυρόπαιδών της στο τέλος και ο διαιτητής δε σφύριξε ποτέ τη λήξη, γιατί δεν ακούστηκε ποτέ τίποτα για διακοπή και τιμωρία, αλλά απλώς της έδωσαν το κύπελλο;

Μήπως ξέρουν να μας πουν ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ θα πληρώσει ο ελληνικός λαός τα χρέη της κούλας; Γιατί δεν έβρισκε ο δικηγόρος του Δημοσίου ταξί να πάει να υπερασπιστεί τα 200 εκατομμύρια που χρωστούσε η κούλα; Τότε που ο Δημόσιος Λειτουργός έχανε το δρόμο;

@ Γουρούνια της ΠΟΑΣΥ εσείς θα μας πείτε πότε πέρασαν αυτόφωρο ή πότε καταδικάσθηκαν οι δολοφόνοι του Σιδερή Ισιδωρόπουλου, 16 ετών, της Αναστασία Τσιβίκα, 67 ετών, της Σταματίνας Κανελλοπούλου, 21 ετών του 26χρονου φοιτητή της Νομικής Ιάκωβου Κουμή, του 45χρονου Τσιγγάνου μικροπωλητή Τάσο Μουράτη που βρισκόταν ακινητοποιημένος στο έδαφος, μπροστά στα μάτια ενός από τα τρία παιδιά του, του 15χρονου Μιχάλη Καλτεζά, του 19χρονου Λουκά Γράψα, του 15χρονου μαθητή Δημήτρη Κικέρη, του 28χρονου μουσικού Θοδωρή Γιάκα, του 29χρονου Χριστόφορου Μαρίνου, του Δημήτρη Παπαδημητρίου, 18 ετών, και του Ευάγγελου Γκόρτσα, 21 ετών, του 25χρονου Αριστείδη Νεοφώτιστου.

Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΦ ΠΑΟΚ ΑΘΗΝΩΝ

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags