Facebook Pixel Sportdog.gr | Ζόρικη κατάσταση για ομάδα της Σούπερ Λιγκ - Ένα βήμα πριν αρχίσουν να σκάνε προσφυγές!
| 2018-03-15 11:17:00

Ζόρικη κατάσταση για ομάδα της Σούπερ Λιγκ - Ένα βήμα πριν αρχίσουν να σκάνε προσφυγές!

Sportdog Team
Ζόρικη κατάσταση για ομάδα της Σούπερ Λιγκ - Ένα βήμα πριν αρχίσουν να σκάνε προσφυγές!

Πολύ δύσκολη η φάση στην οποία βρίσκεται!

Οι Κρητικοί βρίσκονται με το ενάμιση πόδι στη Football League, αφού με το -10 που τους χωρίζει από τη γραμμή σωτηρίας, μένει να επικυρωθεί μόνο και μαθηματικά ο υποβιβασμός τους, όπως αναφέρει το sdna.gr.

Όσο για τα λάθη που οδηγούν τους Χανιώτες στη δεύτερη κατηγορία μετά από έξι συναπτά έτη στα... σαλόνια της Superleague; Φυσικά ήταν πάρα πολλά. Από την απόφαση της διοίκησης να ρίξει τόσο αισθητά το μπάτζετ το περασμένο καλοκαίρι, μέχρι τις επιλογές του ρόστερ που έγιναν με παίκτες αμφιβόλου αξίας που ήρθαν από το εξωτερικό και δεν πρόσφεραν παρά ελάχιστα ενώ τα συμβόλαιά τους ήταν αντιστρόφως ανάλογα, μέχρι φυσικά και το θέμα του προπονητή, σύμφωνα με το sdna.gr. Αποτελεί σχεδόν κοινή παραδοχή πλέον στον... περίγυρο των "ερυθρολεύκων", ότι η αποχώρηση του Γιώργου Παράσχου χειροτέρεψε κατά πολύ τα πράγματα, ενώ κατά γενική ομολογία κι ο Ρόκα που ακολούθησε έμεινε αρκετά περισσότερο απ' όσο θα έπρεπε βάσει και των αποτελεσμάτων της ομάδας. Τα "κλειδιά" έπειτα δόθηκαν στον Γιάννη Χατζηνικολάου, αλλά κι εκείνος δεν έχει μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα να βγει από το αγωνιστικό της τέλμα. 

Πέραν των αγωνιστικών τους θεμάτων όμως, οι Κρητικοί έχουν κι άλλα προβλήματα να επιλύσουν, καθώς υπάρχει πολύ μεγάλη καθυστέρηση στις πληρωμές. Πληροφορίες κάνουν λόγο για χρωστούμενα τριών και τεσσάρων μηνών στους παίκτες, οι οποίοι δεν βλέπουν κανένα σημάδι ότι μπορεί να βελτιωθεί στη συνέχεια η κατάσταση. 

Πολλοί εξ αυτών δε βρίσκονται στα... κάγκελα, κοινώς στα όριά τους, κάτι που σημαίνει ότι αναμένεται να σκάσουν προσφυγές το επόμενο διάστημα. Ανάμεσά τους δε περιλαμβάνονται και πρωτοκλασάτοι παίκτες της ομάδας, που βλέπουν τη διοίκηση να παραμένει ασυνεπής στις συμφωνίες που έχουν κάνει και η υπομονή τους πλέον έχει εξαντληθεί. Τα... καμπανάκια εξάλλου είχαν χτυπήσει ήδη από τον Γενάρη, όπου αποχώρησαν με προσφυγή βασικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας. Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα αυτό έγινε για... ευτελή ποσά, κάτι που προφανώς δημιουργεί ερωτηματικά. 

Τα πάντα πλέον βρίσκονται στο χέρι του προέδρου του συλλόγου Μανώλη Μαθιουλάκη, ο οποίος παρεμπιπτόντως έχει εκφράσει στον κύκλο του την πρόθεσή του να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, ο οποίος κρατάει και το μαχαίρι, και το καρπούζι κι από αυτόν εξαρτάται αν βγάλει τη χρονιά ο Πλατανιάς χωρίς... παρατράγουδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags