Facebook Pixel Sportdog.gr | Από άλλο πλανήτη! Παίκτης του Ολυμπιακού κάνει «like» σε ποστ στήριξης για Σαββίδη (ΦΩΤΟ)
| 2018-03-15 15:39:00

Από άλλο πλανήτη! Παίκτης του Ολυμπιακού κάνει «like» σε ποστ στήριξης για Σαββίδη (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Από άλλο πλανήτη! Παίκτης του Ολυμπιακού κάνει «like» σε ποστ στήριξης για Σαββίδη (ΦΩΤΟ)

Το είδαμε κι αυτό στα social media...

Μία απίθανη αντίδραση συνέλαβε η ματιά του sportdog.gr στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Ο Ευθύμης Κουλούρης του ΠΑΟΚ ανήρτησε μήνυμα στήριξης στον Ιβάν Σαββίδη στο Instagram.

«Εσύ ήσουν αυτός που μας έμαθες τι θα πει οικογένεια. Εσύ μπήκες μπροστά για εμάς σε όλα. Εσύ μας στήριξες σε κάθε δύσκολη στιγμή μας. Εσύ μας έμαθες τι θα πει δύναμη, μαχητικότητα. Εσύ μας χάρισες υπερηφάνεια και πολλά ακόμα που εμείς τα ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα.

Τώρα είναι η σειρά μας να σου πούμε πως για μας δεν είναι απλά ο Ιβάν Σαββίδης, είσαι ο δικός μας Ιβάν, ο "πατέρας" μας, ο φίλος μας, ο ηγέτης μας! Είμαστε μαζί σου», ανέφερε το μήνυμα του επιθετικού του Δικεφάλου.

Από κάτω έκανε «like» ο Νικολά Μαρτίνες, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό και πλέον παίζει δανεικός στον Απόλλων Λεμεσού, ενώ είχε θητεύσει και στην Ανόρθωση, όπου υπήρξε συμπαίκτης με τον Ευθύμη Κουλούρη.

Όπως μπορείτε να δείτε στο screen shot ο «ερυθρόλευκος» παίκτης έκανε «like» στο ποστάρισμα στήριξης στον Ιβάν. Αν μη τι άλλο φαίνεται... σουρεάλ.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags